Nyitólap
Home
Regisztráció
Sign up
Bejelentkezés
Login
Kapcsolat
Contact
Masterfield Oktatóközpont - programozó, fejlesztő, tesztelő és más informatikai képzések, pénzügyi, bankinformatikai tanfolyamok

Masterfield informatikai tanfolyam és képzés kereső Tanfolyam, képzés kereső


Jelentkezési lapok
Tanfolyamra jelentkezem

IT vizsgára jelentkezem

ISTQB CTFL vizsgára jelentkezem

ISTQB Agile vizsgára jelentkezem

ISTQB CTAL vizsgára jelentkezem

IREB vizsgára jelentkezem

Hallgatói értékelések


Masterfield Oktatóközpont bemutatása

A Masterfield Oktatóközpont a Trinspire Ltd által létrehozott informatikai tudáscentrum, melynek megalakítását széles körű felmérés előzte meg. Ennek eredményeként kiderült, hogy a hazai informatikai iparnak nagy szüksége van olyan szakemberekre, akik csupán néhány éves programozó, szoftverfejlesztő, tesztelő szakmai tapasztalattal a hátuk mögött is képesek komoly feladatok ellátására és friss tudásukkal, lendületükkel hatékonyan segíthetik a vállalat munkáját.


Visszajelzések szerint a cégek főleg gyorsan bevethető, aktuális tudással rendelkező munkatársakat keresnek, akik az informatika több területén is alapos ismeretekkel rendelkeznek.

Informatikai tanfolyamok, Masterfield csapat

Jogi, pénzügyi, bankinformatikus képzések

A visszajelzések alapján megállapítható, hogy nagy igény mutatkozik a programozás, a szoftverfejlesztés, a tesztelés, általában informatika és egyéb tudásterületek (például jog, pénzügy, bankinformatika) közötti integrációs képzésre mind informatikusok, mind felhasználók számára is, ezzel téve egyszerűbbé az informatikai rendszerek fejlesztőinek és felhasználóinak kommunikációját, egymás munkájának jobb megértését.

Átfogó programozó képzések

Ezenkívül válaszadóink olyan átfogó tanfolyamokat is szerettek volna látni, melyek a fentebb említett széles körű gyakorlati tudással ruházzák fel informatikus munkatársaikat, ezzel váltva ki a házon belüli oktatást, gyorsítva és hatékonyabbá téve az új munkatársak felkészítését.

Informatikai tanfolyamok, Cooper Center

Korszerű, legújabb ismeretek és technológiák a tanfolyamokon

Ezen eredmények szem előtt tartásával indítottuk útjára a Masterfield Oktatóközpontot és biztosak vagyunk benne, hogy segítségünkkel minden egyes diákunk jól kamatoztatható tudásra tesz majd szert az általunk indított tanfolyamok és képzések bármelyikén.

Ennek szellemében a tananyagot is a legfrissebb IT trendek és vállalati igények alapján alakítottuk ki, így élvonalbeli tudást kínálunk azok számára, akik bővíteni kívánják ismereteiket vagy egyes részterületeket szeretnének elsajátítani szakértői szinten.

A legújabb, tanfolyam keretei között alig oktatott technológiák

A népszerű és igen elterjedt technológiák mellett (pl. Oracle PLSQL programozás, Mssql programozás, Java tanfolyam, Javascript tanfolyam, Delphi tanfolyam, PHP tanfolyam stb.), olyan Magyarországon tanfolyam keretei között még nagyon nehezen vagy egyáltalán nem elsajátítható eszközöket és módszertanokat is oktatunk, amelyek eddig méltatlanul kevés figyelmet kaptak a különféle képzések során (pl. AJAX webszolgáltatások, Weblogic szerver, MySQL, PostgreSQL tanfolyam, tesztelő képzés, White Hat Hacker, Penetration Tester és egyéb IT biztonsági képzések, projektmenedzsment, Microsoft Project, szoftver ergonómia, Cobit stb.).

Konzultációs és oktató terem

Egyedi céges tanfolyamok és testre szabott oktatások

Kurzusainkkal hiánypótló szerepet szeretnénk betölteni; egyrészt az informatika és egyéb gazdasági területek (például jogi, pénzügyi, bankinformatikus képzések) közti kapcsolat megteremtésével, másrészt informatikusok gyors integrációs képzését szolgáló moduláris tanfolyam csomagok kialakításával. Ez utóbbiak az igénybevevő elvárásainak megfelelően rugalmasan állíthatók össze, bármilyen programozó, tesztelő, bankinformatikai, pénzügyi vagy egyéb területeket is kell ötvözni.

Oktatás szolgáltatásunk egyaránt hasznos azoknak az informatikai szakembereknek, akik az itt megszerzett tudásukkal akarnak lökést adni karrierjüknek és azoknak a szoftverfejlesztő, pénzügyi, tesztelő cégeknek is, amelyek érdekeltek abban, hogy munkatársaik informatikai, pénzügyi tudása átfogó, friss és versenyképes legyen.
Masterfield Oktatóközpont
Informatikai tanfolyamok, képzések (Szoftverfejlesztő, programozó, szoftver tesztelő, biztonsági, projektmenedzsment, pénzügyi, bankinformatikai)
1134 Budapest, Róbert Károly krt. 82-84. (Cooper Center)
Vezetékes telefon:06-1-288-0176; Mobil telefonszámok: 06-20-967-3200 vagy 06-20-967-3700