Nyitólap
Home
Regisztráció
Sign up
Bejelentkezés
Login
Kapcsolat
Contact
Masterfield Oktatóközpont - programozó, fejlesztő, tesztelő és más informatikai képzések, pénzügyi, bankinformatikai tanfolyamok

Masterfield informatikai tanfolyam és képzés kereső Tanfolyam, képzés kereső


Jelentkezési lapok
Tanfolyamra jelentkezem

IT vizsgára jelentkezem

ISTQB CTFL vizsgára jelentkezem

ISTQB Agile vizsgára jelentkezem

ISTQB CTAL vizsgára jelentkezem

IREB vizsgára jelentkezem

Hallgatói értékelések


Számítógépes hálózatok, hálózat biztonság

Hálózat biztonsági tanácsadás

Napjainkban megkerülhetetlen kérdéssé vált a vállalati számítógép hálózatok kialakítása; ez ugyanis elengedhetetlen feltétele a hatékony kommunikációnak. Akár helyi (LAN), vagy nagyméretű (WAN) hálózatok kialakításáról legyen szó, az alapos tervezés és méretezés, a megfelelő eszközök kiválasztása nagyban befolyásolja a hálózat majdani működését. Már a tervezés során nagy figyelmet kell fordítani a hálózatbiztonság kérdéseire, ugyanis egy jól felépített hálózat alapvető tulajdonsága a biztonság.

Mivel egy számítógéphálózat adott esetben igen komplex is lehet, az üzemeltetésre szintén komoly feladatok hárulnak. A felmerülő hibák gyors felismeréséhez, lokalizálásához és kijavításához fejlett hálózat-felügyeleti rendszerek és képzett szakemberek szükségesek. A már meglévő hálózatok átfogó elemzése kimutatja azokat a pontokat, ahol még tartalékok lehetnek, esetlegesen alul vagy felülméretezett. Ezek megszüntetése növeli a hatékonyságot és sok pénzt takarít meg az üzemeltetés során.

Helyi és nagy kiterjedésű, nemzetközi adatkommunikációs hálózatok tervezésében, építésében és üzemeltetésében szerzett széleskörű tudásunk, a piaci szereplők jó ismerete nagy segítséget nyújthat egy új hálózat építésénél a technológia és a szolgáltatók kiválasztásahoz, illetve meglévő rendszerek átvizsgálásakor annak biztonságosabbá tételénél vagy optimalizálásánál és akár fejlesztésénél is.

Számítógép hálózatok, hálózat biztonság témához szorosan kapcsolódó tanfolyamok:

Biztonság a számítógép hálózatokban

White Hat Hacker tanfolyam

Penetration Tester tanfolyam
Masterfield Oktatóközpont
Informatikai tanfolyamok, képzések (Szoftverfejlesztő, programozó, szoftver tesztelő, biztonsági, projektmenedzsment, pénzügyi, bankinformatikai)
1134 Budapest, Róbert Károly krt. 82-84. (Cooper Center)
Vezetékes telefon:06-1-288-0176; Mobil telefonszámok: 06-20-967-3200 vagy 06-20-967-3700