Nyitólap
Home
Regisztráció
Sign up
Bejelentkezés
Login
Kapcsolat
Contact
Masterfield Oktatóközpont - programozó, fejlesztő, tesztelő és más informatikai képzések, pénzügyi, bankinformatikai tanfolyamok

Masterfield informatikai tanfolyam és képzés kereső Tanfolyam, képzés kereső


Jelentkezési lapok
Tanfolyamra jelentkezem

IT vizsgára jelentkezem

ISTQB CTFL vizsgára jelentkezem

ISTQB Agile vizsgára jelentkezem

ISTQB CTAL vizsgára jelentkezem

IREB vizsgára jelentkezem

Hallgatói értékelések


Tanfolyamok és képzések jelentkezési folyamata

Jelentkezés tanfolyamra

A tanfolyamok és képzések aktuális kurzusaira weboldalunkon vagy telefonon keresztül lehet jelentkezni, amit először e-mail formájában igazolunk vissza és megküldjük a képzés jelentkezési lapját a jelentkezés hivatalos megerősítése céljából. Ezután személyesen vagy átutalással fizetheti be a tanfolyam díját.

A képzések jelentkezési határidejének lezártát követően kiküldjük a tanfolyamról szóló információs csomagunkat, mely az indulást, a megközelíthetőséget és a tanfolyam menetéről szóló további részletes információkat tartalmaz.

Tanfolyami csomag

A tanfolyam csomag az oktatott területnek megfelelő (szoftverfejlesztés, programozás, tesztelés, pénzügyek, bankinformatika, informatikai biztonság, informatikai irányítás, projektmenedzsment, szoftver ergonómia stb.) bemutatót, programozói példákat, gyakorlati feladatokat, eszközöket tartalmaz.

Informatikai tanfolyamok, oktatóterem

Tanfolyamok és képzések díjának befizetése

A tanfolyamok díját általában egy összegben kell kifizetni legkésőbb a tanfolyam első napja előtt 5 munkanappal. Átutalás esetén kérjük, hogy a megfelelő összeget a következő bankszámlára szíveskedjenek átutalni: 10700385-24188609-51100005.

Készpénzes befizetését megteheti irodánkban, hétköznap 9-16 óráig, a 1134 Budapest, Róbert Károly krt. 82-84. cím alatt.

Felhívjuk tisztelt ügyfeleink figyelmét, hogy a fenti határidő elmulasztása esetén a Masterfield Oktatóközpont fenntartja a jogot, hogy a tanfolyami helyeket ilyen esetben a várólistáról más hallgatókkal töltse fel.

Tanfolyamok és képzések lemondása

A tanfolyam kezdetét megelőző 5 munkanapig a jelentkezését díjmentesen lemondhatja, más tanfolyamra vagy időpontra teheti át. Ha a kurzus kezdete előtti 5 munkanapon belül mondaná le vagy halasztaná későbbi időpontra a jelentkezését, akkor az eredeti tanfolyam díjának 30%-át kiszámlázzuk lemondási/módosítási díjként. Egyes tanfolyamok lemondására ettől eltérő, szigorúbb feltételek vonatkoznak (PRINCE2, PMP). Angol nyelvű képzéseink esetén a jelentkezési határidő a tanfolyam kezdés előtt 1 hónappal zárul, 1 hónapon belüli lemondásra nincs lehetőség, a teljes képzési díj kiszámlázásra kerül.

Tanfolyam vagy képzés résztvevő cseréje

A jelentkezési lapon szereplő hallgató más, a tanfolyam alapkövetelményeinek megfelelő személlyel való helyettesítése ebben az esetben is díjmentes; kérjük, hogy erről legkésőbb a tanfolyam kezdetét megelőző 2 munkanapig értesítsen bennünket.

Tanfolyam vagy képzés elmaradása

Ha a tanfolyam időpontja a kiírtakhoz képest módosul, erről a jelentkezőket írásban értesítjük. Amennyiben ez az időpont nem felel meg, úgy díjmentesen átjelentkezhet egy másik időpontra, illetve elállhat jelentkezési szándékától.
Masterfield Oktatóközpont
Informatikai tanfolyamok, képzések (Szoftverfejlesztő, programozó, szoftver tesztelő, biztonsági, projektmenedzsment, pénzügyi, bankinformatikai)
1134 Budapest, Róbert Károly krt. 82-84. (Cooper Center)
Vezetékes telefon:06-1-288-0176; Mobil telefonszámok: 06-20-967-3200 vagy 06-20-967-3700