Nyitólap
Home
Regisztráció
Sign up
Bejelentkezés
Login
Kapcsolat
Contact
Masterfield Oktatóközpont - programozó, fejlesztő, tesztelő és más informatikai képzések, pénzügyi, bankinformatikai tanfolyamok

Masterfield informatikai tanfolyam és képzés kereső Tanfolyam, képzés kereső


Jelentkezési lapok
Tanfolyamra jelentkezem

IT vizsgára jelentkezem

ISTQB CTFL vizsgára jelentkezem

ISTQB Agile vizsgára jelentkezem

ISTQB CTAL vizsgára jelentkezem

IREB vizsgára jelentkezem

Hallgatói értékelések


Vizsgáztatás

A Masterfield Oktatóközpont hivatalos Prometric vizsgaközpont.

A Masterfield Oktatóközpont hivatalos Pearson VUE vizsgaközpont.

A Masterfield Oktatóközpont hivatalos Kryterion vizsgaközpont.

Oktatóközpontunkban hivatalos Kryterion, Prometric és Pearson VUE vizsgaközpont üzemel!

2013. decemberében az ország egyetlen Kryterion vizsgaközpontja nyílt meg a Masterfield Oktatóközpontnál!
A Kryterion vizsgaközpont piacvezető az online, élő távoli video-megfigyelésen alapuló vizsgáztatás területén.
A Prometric és a Pearson VUE a világ legnagyobb vizsgaközpontjai, amelyek többek között számítástechnikai vállalatok által alapított és fenntartott minősítésekhez szükséges vizsgákat bonyolítja világszerte!

Így hallgatóink az oktatóközpontunkon keresztül olyan nagyvállalatok által meghirdetett vizsgákat szerezhetnek meg, mint például:Masterfield Oktatóközpont - Prometric vizsgák - Apple Masterfield Oktatóközpont - Prometric vizsgák - Google Masterfield Oktatóközpont - Prometric vizsgák - HP Masterfield Oktatóközpont - Prometric vizsgák - IBM
Masterfield Oktatóközpont - Prometric vizsgák - Microsoft Masterfield Oktatóközpont - Prometric vizsgák - Sun Masterfield Oktatóközpont - Pearson VUE vizsgák - Adobe Masterfield Oktatóközpont - Pearson VUE vizsgák - Cisco
Masterfield Oktatóközpont - Pearson VUE vizsgák - Citrix Masterfield Oktatóközpont - Pearson VUE vizsgák - Novell Masterfield Oktatóközpont - Pearson VUE vizsgák - Oracle Masterfield Oktatóközpont - Pearson VUE vizsgák - SAP

A teljes listát megtekintheti itt!

Prometric és Pearson VUE vizsga terem

Vizsgára jelentkezési lap letöltéseA Masterfield Oktatóközpontban már Magyarországon is lehetősége van a PRINCE2 Foundation és Practitioner minősítéseket megszerezni!

A PRINCE2 jelenleg a világ egyik legnépszerűbb projektmenedzsment keretrendszere. Népszerűségének fő oka, hogy e módszertan elfogadásával nem szükséges újra feltalálni a kereket a projektek kezelésével kapcsolatban a szervezeten belül. A PRINCE2 általános projektmenedzsment módszer, amely bármely szervezetnél, bármely iparágon belül, bármilyen méretű és típusú projekt esetén alkalmazható.

Kiváló oktatókkal és nagyon jól szervezett, felépített tanfolyamokkal igyekszünk segíteni a PRINCE2 módszertan elsajátítását és a sikeres vizsga letételével a nemzetközileg elismert minősítések megszerzését!

A vizsgákkal kapcsolatban bővebb információt a www.prince2vizsga.hu weboldalon olvashat.

Amennyiben kérdése lenne, kérjük hívjon minket a 06-1-288-0176-os telefonszámon!
A Masterfield Oktatóközpont hivatalos TOEFL vizsgaközpont.

Oktatóközpontunkban hivatalos TOEFL nyelvvizsgaközpont üzemel!

A TOEFL a világ legnagyobb nyelvvizsgaközpontja!

A világon sokfelé lehet igazolni vele a nyelvtudás szintjét : több, mint 7000 főiskola, egyetem, 130 országban fogadja el a TOEFL vizsga eredményét. Az USA-ban, Kanadában, Ausztráliában, Új-Zélandon a legtöbb felsőoktatási intézetben, de ma már Angliában is sok intézményben igazolni lehet a tudást a TOEFL vizsga eredményével. Ez a legszélesebb körben elfogadott és legnagyobb múltú nyelvvizsga.

A TOEFL iBT nyelvvizsga négy részből áll és a következő készségeket méri: olvasás, hallásutáni értés, beszéd és írás. A nyelvvizsga folyamatos és kb. négy órát vesz igénybe. A vizsga menete az internet igénybevételével történik.

Amennyiben a vizsgákkal kapcsolatban bármilyen kérdése lenne kérjük hívjon minket a 06-1-288-0176-os telefonszámon!
TOEFL nyelvvizsgaközpont vizsga teremMasterfield Oktatóközpont
Informatikai tanfolyamok, képzések (Szoftverfejlesztő, programozó, szoftver tesztelő, biztonsági, projektmenedzsment, pénzügyi, bankinformatikai)
1134 Budapest, Róbert Károly krt. 82-84. (Cooper Center)
Vezetékes telefon:06-1-288-0176; Mobil telefonszámok: 06-20-967-3200 vagy 06-20-967-3700