Nyitólap
Home
Regisztráció
Sign up
Bejelentkezés
Login
Kapcsolat
Contact
Masterfield Oktatóközpont - programozó, fejlesztő, tesztelő és más informatikai képzések, pénzügyi, bankinformatikai tanfolyamok

Masterfield informatikai tanfolyam és képzés kereső Tanfolyam, képzés kereső


Jelentkezési lapok
Tanfolyamra jelentkezem

IT vizsgára jelentkezem

ISTQB CTFL vizsgára jelentkezem

ISTQB Agile vizsgára jelentkezem

ISTQB CTAL vizsgára jelentkezem

IREB vizsgára jelentkezem

Hallgatói értékelések


Tanfolyam és képzés jutalékok

Tanfolyam díj jutalék

Természetesen cégünknek is alapvető érdeke, hogy minél több programozó, tesztelő, pénzügyi, bankinformatikai, hálózat biztonsági és egyéb informatikai tanfolyamot tudjon indítani és minél több hallgató vegyen ezeken részt. Ennek ösztönzésére egy jutalékos rendszert vezettünk be, amely bárki számára elérhetővé teszi, hogy a tanfolyamok árából pénzt takarítson meg.

Amennyiben az Ön ajánlásával további hallgatók érkeznek hozzánk bármely informatikai tanfolyam bármely kurzusára, akkor az Ön tanfolyam díjából kedvezményt adunk. A kedvezmény mértéke rendkívül egyszerűen számolható: a behozott hallgatók tanfolyami díjának 10%-a.

Amennyiben az Ön ajánlásával érkező hallgatók is további hallgatókat ajánlanak - így csökkentve saját díjukat, az Ön jutaléka nem fog csökkenni.

A jutalék beszámítható bármely később induló tanfolyamunkra is.
Masterfield Oktatóközpont
Informatikai tanfolyamok, képzések (Szoftverfejlesztő, programozó, szoftver tesztelő, biztonsági, projektmenedzsment, pénzügyi, bankinformatikai)
1134 Budapest, Róbert Károly krt. 82-84. (Cooper Center)
Vezetékes telefon:06-1-288-0176; Mobil telefonszámok: 06-20-967-3200 vagy 06-20-967-3700