Hírek

151 szoftvertesztelő segítségével készítettünk egy átfogó szakmai kimutatást a szoftvertesztelés Magyarországi helyzetéről. A közel 40 kérdés legfontosabb eredményeit az alábbi  infografikus elemzésben tekinthetitek meg.  Az eredményekből is látszik, hogy az évek során a szoftverfejlesztéssel párhuzamban a tesztelés is meghatározó szakterületté vált. Cégünk a kezdetektől fogva professzionális szinten foglalkozik szoftverteszteléssel és annak oktatásával. A kérdőívvel célunk a szakma mélyebb megismerése, a magyarországi sajátosságok felmérése és terveink szerint minden évben megismételjük, a változásokat is követve. Ezúton is köszönjük a kitöltőknek a segítséget, reméljük Ti is érdekesnek és hasznosnak találjátok az eredményeket!  
2017-11-13
A HUSTEF nemzetközi szoftvertesztelői konferencia a Hungarian Testing Board által kerül megrendezésre, és mint támogatók, mi is részt veszünk rajta. A prémium rendezvény a közép-európai régióban a szoftvertesztelés vezető konferenciája. A szakma specialistái gyűlnek össze, a fejlesztéseket élesben használók és a kutatók átadják tudásukat a legfrissebb, legújabb technológiákkal kapcsolatban. Az eseményt 2017. november 13-15-én rendezik meg a Várkert Bazárban. A Masterfield Oktatóközpont standja a regisztrációtól balra található.  Meglepetéssel készülünk!151 szoftvertesztelő segítségével készítettünk egy átfogó szakmai kimutatást a szoftvertesztelés Magyarországi helyzetéről. Közel 40 kérdést dolgoztunk fel, és egy nagyobb lélegzetvételű, infografikus elemzésben publikáljuk az eredményeinket a HUSTEF konferencia ideje alatt. Hétfő déltől már biztosan elérhetőek az eredményeink az alábbi linken.  A HUSTEF-re látogatók kitölthetik az elemzéshez kapcsolódó kvízjátékunkat. A helyesen válaszolók között kisorsolunk 3 részvételi lehetőséget a legújabb szoftvertesztelői kurzusunkra, az Advanced Test Automation Engineer vizsgafelkészítőre. A kitöltéshez az URL címet a helyszínen, illetve a HUSTEF alkalmazáson keresztül osztjuk meg a résztvevőkkel. Játsszatok velünk minél többen! :)   Advanced Test Automation Engineer vizsgafelkészítőIdőpont: 2018. február 19-21. Helyszín: 1134 Budapest, Róbert Károly krt. 82-84.  A képzés listaára: 179.500 HUF + áfa.
2017-11-10
A HUSTEF nemzetközi szoftvertesztelői konferenciát idén már hetedik alkalommal rendezi meg a Hungarian Testing Board. A prémium rendezvény a közép-európai régióban témájának vezető konferenciája. A szoftvertesztelés specialistái gyűlnek össze mind fejlesztői, mind felhasználói oldalról, így a fejlesztéseket élesben használók és a kutatók átadják tudásukat a legfrissebb, legújabb technológiákkal kapcsolatban. Az eseményt 2017. november 13-15-én rendezik meg a Várkert Bazárban. A Masterfield Oktatóközpont több éve büszke partnere az eseménynek, hiszen kurzusaink a szoftvertesztelés széles spektrumát fedik le. Az ISTQB képzéság a kínálatunk egyik legérdekesebb és legspeciálisabb komponense. Portfóliónk egyik újdonságnak számító tagja a Model-Based Tester tanfolyam, amelyről korábban itt írtunk. A kurzust egyből a HUSTEF után, november 16-17-én tartjuk.  ISTQB Model-Based Tester tanfolyamIdőpont: november 16-17. Helyszín: 1134 Budapest, Róbert Károly krt. 82-84.    Akciót hirdetünk! November 2-ig történő jelentkezés esetén a képzés kedvezményes ára 135.000 HUF + áfa, a HUSTEF-en résztvevők számára pedig 127.000 HUF + áfa. A képzés listaára: 149.500 HUF + áfa.
2017-10-30
Egy egészen egyedi, workshop jellegű kurzussal jelentkezünk idén ősszel! Az IREB az üzleti elemzés módszertana sokak által keresett téma, ezért tananyagaink folyamatos fejlesztése és bővítése egy izgalmas feladat számunkra. A 3 napos tantermi oktatási forma mellett a képzés e-learning tananyag formábanis régóta elérhető Oktatóközpontunkban. A nagy érdeklődésre való tekintettel a nyílt képzéshez egy egyedi, két napos workshopot is létrehoztunk, mely segíti a módszertan gyakorlatba való átültethetőségét, alkalmazhatóságát. A workshopra jelentkezésnek nem követelménye az éppen aktuális IREB tanfolyamon való részvétel, korábbi hallgatóinkat is várjuk szeretettel.  Üzleti elemző workshop Gyakorlatias képzésünkön a hallgatók egy mintapéldán keresztül sajátítják el az üzleti elemzők feladatait. A résztvevők végigkísérhetnek egy projektet a követelmények feltárásától a teljes dokumentálásig és a már élő követelmények menedzsmentjéig. Időpont: november 09-10. Ára: 99 500 HUF + áfa     Akciót hirdetünk! Korábban IREB Certified Professional for Requirements Engineering Foundation Level vizsgafelkészítőn részt vett hallgatóink számára a workshop árából 20% kedvezményt biztosítunk!A következő IREB Certified Professional for Requirements Engineering Foundation Level vizsgafelkészítő tanfolyamunkra és a hozzá kapcsolódó workshopra együttesen jelentkezők számára a workshop ára 69 500 HUF+áfa!  Következő időpont: 2018. 02. 01. Várunk szeretettel jövőre is Oktatóközpontunkban! :) 
2017-11-06
Az IT felnőttoktatási piac meghatározó szereplőjeként fontosnak tartjuk, hogy honlapunk korszerű és a mai trendeknek megfelelő legyen. A tervezés során igyekeztünk könnyen használható, átlátható, letisztult felületet létrehozni. Fontos szempont volt, hogy a nálunk publikus formában megtalálható több, mint 150 tanfolyamunk kereshetősége és elérhetősége felhasználóbarát legyen.   A Masterfield Oktatóközpont 2017 októberétől teljesen új honlappal várja az érdeklődőket. Az új honlap számos tartalom- és funkció frissítésen esett át: e-learning tanfolyami lista, tanfolyamok csoportonkénti általános tudnivalói, online jelentkezési felület, frissített tudásszint felmérők. Természetesen tanfolyami katalógusunkat is bővítettük néhány új témával. Kellemes böngészést kívánunk és örömmel várjuk tapasztalataitokat, észrevételeiteket! :) 
2017-10-24