Hírek

Tavasszal ismét egy régóta keresett, új SQL tanfolyamot indítunk. Bemutatjuk a Microsoft SQL Server tuning és teljesítményoptimalizálás tanfolyamunkat!  A tanfolyamon a hallgatók megismerkednek a Microsoft SQL Server adatbáziskezelő tuning lehetőségeivel. Áttekintjük az optimalizáláshoz is szükséges belső felépítést és átvesszük a monitorozási lehetőségeket is. Az indexelési technikák, a lekérdezési tervek elemzése és a lekérdezések optimalizálása fontos része a tanfolyamnak. Foglalkozunk a tranzakciók és a zárolások teljesítménnyel való kapcsolatával és memória optimalizált táblákkal. A képzés bevezető ára: 109.500 Ft + áfa Indulás időpontja: június 18.  Akciót hirdetünk a tanfolyamra! Korábban bármely SQL tanfolyamunkon részt vett hallgatóinknak a tanfolyam árából 30% kedvezményt biztosítunk! Továbbá számos Microsoft SQL tanfolyamaink egyikével egyszerre megrendelve is érvényes a 30%-os akció.  A tanfolyam kedvezményes ára: 76.650 Ft + áfa  Írjátok fel a dátumot, nagy érdeklődésre számítunk! :) 
2018-04-13
Tavaszi akciót hirdetünk! A következő képzések 20% kedvezménnyel indulnak április hónapban!
2018-04-05
A szoftvertesztelési eszközök segítségével adódik lehetőségünk a módszertanokat a gyakorlatban alkalmazni. Számtalan szoftver létezik, amely a segítségünkre lehet ebben. Ezúttal a korábban még a HP, jelenleg már a Micro Focus egyik legnépszerűbb alkalmazását, a Quality Centert mutatjuk be.
2018-03-28
ISTQB Advanced Test Automation Engineer vizsgafelkészítő kurzusunk immáron az ISTQB nemzetközi szervezet által akkreditált formában érhető el tanfolyami kínálatunkban!
2018-04-04
Köszönjük szépen a sok-sok érdeklődést, nagyon jól éreztük magunkat! 
2018-03-15