Hírek

  Az IREB az üzleti elemzés módszertana sokak által keresett, népszerű téma. A 3 napos tantermi oktatási forma mellett a képzés e-learning tananyag formában is elérhető. Annak érdekében, hogy segítsük a módszertan gyakorlati használhatóságát, az alapképzésen túl, most egy 16 órás workshopot is létrehoztunk. Üzleti elemző workshop Gyakorlatias képzésünkön a hallgatók egy mintapéldán keresztül sajátítják el az üzleti elemzők feladatait. A résztvevők végigkísérhetnek egy projektet a követelmények feltárásától a teljes dokumentálásig és a már élő követelmények menedzsmentjéig. Ára: 99 500 HUF + áfa   Akciót hirdetünk! Korábban IREB Certified Professional for Requirements Engineering Foundation Level vizsgafelkészítőn részt vett hallgatóink számára a workshop árából 20% kedvezményt biztosítunk!  Következő időpont: 2018. 02. 01. 
2018-01-10
  2018 januártól az ITIL® Foundation vizsgát a korábbiaktól eltérően, kizárólag a PeopleCert-en keresztül lehet elvégezni, ők lesznek az AXELOS vizsgák egyetlen beszállítói. A vizsga továbbra is elérhető Oktatóközpontunkban, a Pearson Vue vizsgarendszerben. Fontos tudni, hogy ezek a változások sem a kérdéseket, sem a vizsga felépítését nem érintik, viszont a hivatalos vizsga új ára 107.500 HUF + ÁFA.
2018-01-05
Új tanfolyam a Masterfield kínálatban Oracle PL/SQL programozás haladó tréning  Megjelent népszerű PL/SQL programozás tanfolyamunk folytatása. PL/SQL programozás haladó képzésünk olyan fejlesztőknek szól, akik szeretnének elmélyedni a PL/SQL programozásban. Az új haladó tanfolyamhoz igazítva a már meglévő PL/SQL programozás tematikáját is átalakítottuk, a 4 napos oktatás anyagát könnyebben elsajátíthatóvá és még gyakorlatiasabbá tettük. A pontos részletek felől érdeklődj munkatársainknál! ORACLE PL/SQL PROGRAMOZÁS Időpont: február 26. 09:00 Lista ár: 99 500 HUF + áfa  ORACLE PL/SQL PROGRAMOZÁS HALADÓ Időpont: március 26. 09:00Lista ár: 129 500 HUF + áfa  A Oracle PL/SQL programozás tanfolyamunkon korábban résztvevő hallgatóink az új, haladó tanfolyamunkat 25% kedvezménnyel vehetik igénybe! PRINCE2® 2017 akkreditáció Megújult az egyik legnevesebb projektmenedzsment módszertan, a PRINCE2®. A frissített és átdolgozott akkreditált oktatási anyagok természetesen nálunk is elérhetővé váltak, így 2018-ban már mindenkit a megújult tananyaggal várunk! 
2017-12-18
Az új év elején talán nehezebb tervezni, hiszen még nem látjuk annyira a programokat, kötelezettségeket, most azonban érdemes mégis előre gondolkodni és bevésni a dátumokat a naptárba, ugyanis az időben leadott tanfolyami jelentkezéseket kedvezménnyel jutalmazzuk! Tervezd meg januári képzéseidet és jelentkezz időben tanfolyamainkra! Add le jelentkezésedet az akciós jelentkezési határidőig és 15% kedvezményben részesülhetsz! Tanfolyam Indulás Akciós   jelentkezés ISTQB ADVANCED TEST ANALYST     január 15.   január 12.   UML MODELLEZŐ NYELV      január 17.   január 12.   MICROSOFT EXCEL HALADÓ       január 22. január 12.  JAVA ALAPOK (JAVA SE)        január 22. január 12.  ISTQB ADV. TECHNICAL TEST ANALYST    január 22. január 12.    Kattints a tanfolyam linkjére, az új, akciós árakért! :) 
2017-12-18
Oktatóközpontunk december 22-ig nyitva tart, azonban a két ünnep között karácsonyi szünetet tartunk.  Január 2-től természetesen ismét teljes körűen állunk hallgatóink rendelkezésére.Idén már csak korlátozott számban tudunk fogadni új hallgatókat, ezért érdemes minél hamarabb jelentkezni a december 18.-ai héten kezdődő tanfolyamainkra! 
2017-12-11