fbpx

Termékeny a tavasz, ismét új tanfolyamot mutatunk be Nektek!

Jira egy 2002 óta exponenciálisan fejlődő feladat és projektkezelő megoldás. Töretlen sikerét mi sem bizonyítja jobban, hogy a kezdeti IT célközönség mára már az üzleti élet minden szereplőjére kibővült. Az Atlassian minden csapat hatékonyságát szeretné növelni! HR, marketing, pénzügyi csapatok, ügyfélkiszolgálást, terméktámogatást komoly SLA elvárások teljesítése mellett végző csapatok mindennapjait könnyíti meg a Jira.


Jira adminisztrátor tanfolyam

A résztvevők megismerik a Jira, mint alkalmazás testreszabásához szükséges összes alapvető lehetőséget, barátságos, kézreálló megoldásnak tekintik majd az elsőre bonyolultnak tűnő sémák rendszerét, segítségükkel hatékony projektsablonokat lesznek képesek létrehozni.


Jira Service Desk skálázható ügyféltámogatás tanfolyam

A tanfolyamot elvégezve a résztvevők képesek lesznek saját ügyfél-, és/vagy terméktámogató folyamataikat Atlassian eszközökkel megvalósítani, alapos tudásra tesznek szert az egyszerűsített, testreszabott ügyfélportálok és a Jira belső munkafolyamatainak kapcsolatában.

 
Jira felhasználói tanfolyam

A tanfolyam után a résztvevők otthonosan mozognak majd egy Jira rendszeren belül, gyakorlati ismeretekkel elmélyített jártasságot szereznek a projektek, feladatok, munkafolyamatok világában.

A képzések szakmai hátterét a META-INF Kft (Atlassian Platinum Solution Partner) biztosítja.

Jira felhasználói és a Jira Service Desk skálázható ügyféltámogatás képzések bevezető ára: 59.000 Ft + áfa, a két napos Jira adminisztrátor kurzus ára pedig: 118.000 Ft + áfa