Nyitólap
Home
Regisztráció
Sign up
Bejelentkezés
Login
Kapcsolat
Contact
Masterfield Oktatóközpont - programozó, fejlesztő, tesztelő és más informatikai képzések, pénzügyi, bankinformatikai tanfolyamok

Masterfield informatikai tanfolyam és képzés kereső Tanfolyam, képzés kereső


Jelentkezési lapok
Tanfolyamra jelentkezem

IT vizsgára jelentkezem

ISTQB CTFL vizsgára jelentkezem

ISTQB Agile vizsgára jelentkezem

ISTQB CTAL vizsgára jelentkezem

IREB vizsgára jelentkezem

Hallgatói értékelések


Céges informatikai képzésekMasterfield INTEGRATE képzések

A szakemberhiány - ami azt eredményezi napjainkban, hogy a jó programozók válogathatnak az állásajánlatok között - a szoftverfejlesztő cégeknek komoly kihívást jelent. Bizonyos területekre (pl. Java programozó), banki szoftverfejlesztő stb.) nagyon nehéz jól képzett munkavállalót találni, ha sikerül is, csak magas fizetések nyújtása mellett. A cégek ezért gyakran képzetlen munkaerőt vesznek fel és hosszú hónapok és évek alatt hozzák fel az elvárt szintre.

Amennyiben az Ön cége belső képzéseket tart, ezek kiszervezésében is kérheti tanácsunkat. Bizonyára belegondolt már, hogy mennyibe kerül egy-egy belső képzés lebonyolítása, amikor legjobb szakértőit a produktív munkából nélkülöznie kell hosszú ideig. A folyamatos fluktuáció azt eredményezi, hogy a betanítás, a mentor szerep állandóan jelen van és csökkenti a vezető fejlesztők rendelkezésre álló idejét.

Egy újabb tényező tovább nehezíti a helyzetet. Nevezetesen az, hogy a szakma sajátosságaiból adódóan a technológia folyamatosan változik. A programozók munkájának szerves része az ismeretek bővítése, idejük jelentős részét tanulással, új eszközökkel és módszerekkel történő ismerkedés teszi ki. Ezt önállóan vagy a cégen belül elintézni nem hatékony, hiszen általában nem adott az oktatáshoz szükséges infrastruktúra. A tanulás és munka folyamatos, napi szintű váltogatása hibás megoldásokhoz, zsákutcákhoz vezethet, mert a fejlesztő sokszor elindul egy éppen megismert - a későbbiekben hibásnak bizonyuló módszerrel.

A Masterfield INTEGRATE nevű speciális képzéseinket testre szabjuk az Ön cégének igényei szerint. Együtt alakítjuk ki a tematikát, biztosítva, hogy az ezt elvégző hallgatók minden tudást birtokoljanak, amire mindennapi munkájuk során szükségük lesz. A tematikában szerepelhet például Java programozás, Oracle PLSQL programozás, Mssql programozás, Delphi programozás, PHP és MySQL alapú webfejlesztés, Javascript és AJAX alapú webszolgáltatás fejlesztés, tesztelés, pénzügyi és bankinformatikai képzés, hálózat biztonság, szoftver ergonómia vagy akár projektmenedzsment. Ezen integrációs képzésünkre a piacon egyedülállóan pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.

Tanfolyam és képzési díj kedvezmények

Céges ügyfeleinknek a megrendelésük volumenétől függően a listaárakból jelentős kedvezményeket tudunk adni. Folyamatos, hosszú távú kapcsolat kialakítására törekszünk partereinkkel és hűségüket további, egyedi kedvezmények felajánlásával szeretnénk megköszönni.
Masterfield Oktatóközpont
Informatikai tanfolyamok, képzések (Szoftverfejlesztő, programozó, szoftver tesztelő, biztonsági, projektmenedzsment, pénzügyi, bankinformatikai)
1134 Budapest, Róbert Károly krt. 82-84. (Cooper Center)
Vezetékes telefon:06-1-288-0176; Mobil telefonszámok: 06-20-967-3200 vagy 06-20-967-3700