Nyitólap
Home
Regisztráció
Sign up
Bejelentkezés
Login
Kapcsolat
Contact
Masterfield Oktatóközpont - programozó, fejlesztő, tesztelő és más informatikai képzések, pénzügyi, bankinformatikai tanfolyamok

Masterfield informatikai tanfolyam és képzés kereső Tanfolyam, képzés kereső


Jelentkezési lapok
Tanfolyamra jelentkezem

IT vizsgára jelentkezem

ISTQB CTFL vizsgára jelentkezem

ISTQB Agile vizsgára jelentkezem

ISTQB CTAL vizsgára jelentkezem

IREB vizsgára jelentkezem

Hallgatói értékelések


Mobil alapú Java fejlesztések - J2ME framework

Java programozás mobil eszközökre

A mobiltelefonok és más mobil eszközök szoftvereinek fejlesztésére az elmúlt években egy új iparág jött létre. A 3G - szélessávú mobil távközlés - térnyerésével a jövőben előtérbe kerülnek a jelenlegi alkalmazások mobiltelefonon futó adaptációi.

A telefongyártók egyre több funkció kezelésére alkalmas mobil Java technológiával (J2ME) látják el készülékeiket, mely lehetővé teszi egyedi menürendszerek, chat funkciók, media-stream kezelését, mobil videó feldolgozást, mobil rádió- és TV adás sugárzását is.

A Java nyelv lehetővé teszi, hogy a mobil eszközöket azok sokszínűségéhez képest egy eléggé egységes felületen kezeljük. A Java programozás jelentős részét már ténylegesen a funkciók megvalósítása teszi ki, és csak kis részben az egyes eszközökhöz történő illesztés.

A Masterfield Oktatóközpont kiváló szakértelmével - általában a Java programozás és speciálisan a J2ME framework területen is - a Java nyelv lehetőségeinek kiaknázásában kíván segíteni. Előzetes felmérés után megtervezzük, hogy a jelenlegi üzleti folyamataiban milyen megoldással használhatja ki legjobban a mobiltelefónia előnyeit.

A Masterfield Oktatóközpont Java programozás tanfolyam kurzusaira beiratkozva nemcsak a Java nyelv alapjait sajátíthatják el a résztvevők, hanem a különböző Java területekkel (J2SE, J2EE, J2ME) is megismerkednek.

Mobil alapú fejlesztések témához szorosan kapcsolódó tanfolyamok:

Java alapok (J2SE)

Java Enterpise programozás (J2EE)
Masterfield Oktatóközpont
Informatikai tanfolyamok, képzések (Szoftverfejlesztő, programozó, szoftver tesztelő, biztonsági, projektmenedzsment, pénzügyi, bankinformatikai)
1134 Budapest, Róbert Károly krt. 82-84. (Cooper Center)
Vezetékes telefon:06-1-288-0176; Mobil telefonszámok: 06-20-967-3200 vagy 06-20-967-3700