Nyitólap
Home
Regisztráció
Sign up
Bejelentkezés
Login
Kapcsolat
Contact
Masterfield Oktatóközpont - programozó, fejlesztő, tesztelő és más informatikai képzések, pénzügyi, bankinformatikai tanfolyamok

Masterfield informatikai tanfolyam és képzés kereső Tanfolyam, képzés kereső


Jelentkezési lapok
Tanfolyamra jelentkezem

IT vizsgára jelentkezem

ISTQB CTFL vizsgára jelentkezem

ISTQB Agile vizsgára jelentkezem

ISTQB CTAL vizsgára jelentkezem

IREB vizsgára jelentkezem

Hallgatói értékelések


Tanfolyam neve:

PRINCE2 Practitioner hivatalos vizsgafelkészítő E-learning + vizsga

Tanfolyam kódja:MFPROJ5E
Tanfolyam hossza:16 óra (egyéni - 90 napos hozzáférés)Tanfolyam és képzés időpontok ()
Ára:159 500 Ft + áfa
Előfeltételek:angol nyelv ismerete, továbbá PRINCE2 Foundation minősítés

Tanfolyam rövid ismertetése:

Az E-laerning célja, hogy hallgatóink mélyebb ismereteket szerezzenek a PRINCE2 módszertanáról, filozófiájáról, képesek legyenek az adott környezetben alkalmazni a PRINCE2 módszertanát, továbbá felkészüljenek a PRINCE2 Practitioner nemzetközi vizsgára, melyet Oktatóközpontunk szervezésében tudnak letenni. Az E-learning csomag egyszeri vizsgalehetőséget tartalmaz.
Kiknek ajánljuk:Projekt menedzsereknek, csoportvezetőknek, koordinátoroknak, analitikusoknak, minőségbiztosítási személyzetnek és mindazoknak, akik: 1) projekteket irányítanak, vagy részt vesznek ezeken, 2) szeretnék mélyebben megismerni a PRINCE2 módszertant, 3) tudásukat szeretnék a gyakorlatban is elmélyíteni, ezáltal aktívabban részt venni egy adott projektben, 4) szeretnék megszerezni a világszerte elismert minősítést.

Tanfolyam vagy képzés általános leírása:

A projektmenedzsment kialakulását az egyre összetettebb projektek, adott esetben több szakterület koordinációja, a szűk határidők, a pontos tervezés szükségessége, az újrafelhasználhatóság, az általánosíthatóság eredményezte. Ezen igények kielégítésére az 1960-as évektől több szervezet is megpróbált megoldásokat kínálni, azonban a jelenleg használt módszertanok több évtizedes fejlődés eredményei, melyek folyamatosan frissítésen mennek keresztül. A két legismertebb módszertan a PMI és a PRINCE2 hasonló szemléletet követ, de részleteiben némileg eltérő.

Az E-learninget igénybevevők mélyebben megismerik a PRINCE2 módszertanát és széles körben használt metodológiájának fontosabb elemeit. A PRINCE2 módszertant az Egyesült Királyságban fejlesztették ki, melyet 1996-ban publikálták nagyjából 150 európai szervezet közreműködésével. A jelenlegi változata általánosan használható és a projektek széles körére alkalmazható.

PRINCE2 Practitioner tanfolyam:

Az E-learning 90 napos hozzáférést biztosít, sok feladattal és ellenőrző kérdéssel. Továbbá próba vizsgasort is tartalmaz, melyen többször is végig mehetnek a hallgatók, illetve egy egyszeri alkalommal elvégezhető vizsga szimulátort.

Az E-learning hozzáférést partnerünk 48 órán belül megküldi a jelentkezés során megadott e-mail címre a képzési díj egyenlítését követően.

Amennyiben a hallgató szeretné megszerezni a PRINCE2 hivatalos nyomtatott könyvét is, úgy a megadott díjon felül, 29.500 Ft + Áfa összegért lehetősége van erre.

The PRINCE2 Practitioner exam is aimed to measure whether a candidate could apply PRINCE2 to the running and managing of a non-complex project within an environment supporting PRINCE2.

To this end the candidate needs to exhibit the competence required for the Foundation qualification, and show that s/he can apply and tailor PRINCE2 to address the needs and problems of a given project scenario. Specifically: 

  • Know or comment on detailed explanations of all processes, themes and techniques, and examples of all PRINCE2 management products as they might be applied to address the particular circumstances of a given project scenario.
  • Demonstrate that s/he understands the relationships between processes, themes, techniques and PRINCE2 management products and can apply this understanding.
  • Demonstrate s/he understands the reasons behind the processes, themes and techniques of PRINCE2.
  • Demonstrate his/her ability to tailor PRINCE2 to different project environments.

Tematika:

1.Principles of PRINCE2®

2.PRINCE2® themes

2.1.Plans

2.2.Risk

2.3.Change

2.4.Organisation

2.5.Business case

2.6.Progress

2.7.Quality

3.PRINCE2® Processes

3.1.Starting a project

3.2.Initiating a project

3.3.Controlling a project

3.4.Directing a project

3.5.Managing product delivery

3.6.Managing a stage boundary

3.7.Closing a project

 

PRINCE2 Practitioner vizsga:

A tanfolyami díjba, az E-learning mellett a vizsgadíj is beletartozik. A vizsgát a hozzáférés megkezdésétől számítottan 90 napon belül kell letenni. A határidőt követően a vizsgát már nem áll módunkban biztosítani. Az online vizsgára a választott időpont előtt legkésőbb 10 munkanappal kell bejelentkezni a vizsgahelyszín és időpont megjelölésével. A bejelentkezést követően a vizsgát már nem lehet lemondani vagy átütemezni.

Sikeres vizsga esetén a tanúsítványt elektronikus formában a vizsgaszerv fogja megküldeni e-mailben.

Általános információk:Általánosan tanfolyamainkról

Meghirdetett tanfolyamok és képzések listája

Első oktatási napJelentkezési
határidő
Jelentkezés
Jelenleg nincs meghirdetett időpont. Ha érdekli a tanfolyam, kérjük jelezze szándékát és felvesszük Önnel a kapcsolatot!
fő

Küldje el észrevételét, véleményét, kérését, javaslatait - milyen időpont felene meg Önnek a tanfolyamra, milyen tanfolyamot szeretne látni a képzéslistában, mit hiányol a tematikából Gyakran ismételt kérdések - tanfolyamok és képzések feltételei, jelentkezési folyamat, finanszírozási módok
Informatikai tanfolyamok és képzések listája kategóriák szerint(Java, Delphi, Oracle PLSQL, Mssql, PHP, MySQL, Weblogic, Javascript, AJAX, JSP, White Hat Hacker, Penetration Tester, pénzügyi, bankinformatika, Cobit, ITIL, Microsoft Project, PRINCE2, PMI PMP, tesztelés, szoftver ergonómia) Induló informatikai tanfolyamok és képzések listája Informatikai tanfolyamok és képzések teljes listája

Hasonló tanfolyamok listája:
Agile Project Management Foundation akkreditált vizsgafelkészítő + vizsga
Agile Project Management Foundation+Practitioner akkreditált vizsgafelkészítő + vizsga
Microsoft Project alkalmazás alapok
Microsoft Project alkalmazás haladó szinten (Project Server)
PMP® - Project Management Professional akkreditált vizsgafelkészítő
PMP® hivatalos vizsgafelkészítő E-learning
PRINCE2 Foundation hivatalos vizsgafelkészítő
PRINCE2 Foundation hivatalos vizsgafelkészítő E-learning + vizsga
PRINCE2 Foundation+Practitioner csomagban
PRINCE2 Foundation+Practitioner csomagban E-learning + vizsga
PRINCE2 Practitioner hivatalos vizsgafelkészítő
Projektvezetés struktúrált módszertanok használatával
Scrum Master E-learning + vizsga
Scrum Product Owner E-learning + vizsgaMasterfield Oktatóközpont
Informatikai tanfolyamok, képzések (Szoftverfejlesztő, programozó, szoftver tesztelő, biztonsági, projektmenedzsment, pénzügyi, bankinformatikai)
1134 Budapest, Róbert Károly krt. 82-84. (Cooper Center)
Vezetékes telefon:06-1-288-0176; Mobil telefonszámok: 06-20-967-3200 vagy 06-20-967-3700