Nyitólap
Home
Regisztráció
Sign up
Bejelentkezés
Login
Kapcsolat
Contact
Masterfield Oktatóközpont - programozó, fejlesztő, tesztelő és más informatikai képzések, pénzügyi, bankinformatikai tanfolyamok

Masterfield informatikai tanfolyam és képzés kereső Tanfolyam, képzés kereső


Jelentkezési lapok
Tanfolyamra jelentkezem

IT vizsgára jelentkezem

ISTQB CTFL vizsgára jelentkezem

ISTQB Agile vizsgára jelentkezem

ISTQB CTAL vizsgára jelentkezem

IREB vizsgára jelentkezem

Hallgatói értékelések


Tanfolyam neve:

PRINCE2 Practitioner hivatalos vizsgafelkészítő

Tanfolyam kódja:MFPROJ5
Tanfolyam hossza:16 óra (napközbeni 2x8x45 perc)Tanfolyam és képzés időpontok (projektvezetés, projektvezetési módszertanok, projektmenedzsment,
projektek, PMI PMP, PRINCE2, PRINCE2 Foundation, PRINCE2 Practicioner, MSP, PRINCE2 tanfolyam, 
PMP
tanfolyam)
Ára:Árcsökkenés! Nemzetközi akkreditációnk birtokában kedvezőbb vizsgaárak! 309 500 Ft helyett 239 500 Ft+áfa vizsgával együtt AKCIÓ
Előfeltételek:angol nyelv ismerete, továbbá PRINCE2 Foundation minősítés

Tanfolyam rövid ismertetése:

A tanfolyam célja, hogy résztvevőink mélyebb ismereteket szerezzenek a PRINCE2 módszertanáról, filozófiájáról, képesek legyenek az adott környezetben alkalmazni a PRINCE2 módszertanát, továbbá felkészüljenek a PRINCE2 Practitioner nemzetközi vizsgára, melynek letételére a tanfolyam végén lehetőségük nyílik.
Kiknek ajánljuk:Projekt menedzsereknek, csoportvezetőknek, koordinátoroknak, analitikusoknak, minőségbiztosítási személyzetnek és mindazoknak, akik: 1) projekteket irányítanak, vagy részt vesznek ezeken, 2) szeretnék mélyebben megismerni a PRINCE2 módszertant, 3) tudásukat szeretnék a gyakorlatban is elmélyíteni, ezáltal aktívabban részt venni egy adott projektben, 4) szeretnék megszerezni a világszerte elismert minősítést.

Tanfolyam vagy képzés általános leírása:

A tanfolyam E-learning változata is elérhető Oktatóközpontunkban, melyről bővebb információt itt találhat.


Magyarországon egyetlen akkreditált partnerként szolgáltatjuk a PRINCE2 tanfolyamokat. Az akkreditációnak köszönhetően érhetőek el kivételesen kedvező áron a képzéseink. 

A projektmenedzsment kialakulását az egyre összetettebb projektek, adott esetben több szakterület koordinációja, a szűk határidők, a pontos tervezés szükségessége, az újrafelhasználhatóság, az általánosíthatóság eredményezte. Ezen igények kielégítésére az 1960-as évektől több szervezet is megpróbált megoldásokat kínálni, azonban a jelenleg használt módszertanok több évtizedes fejlődés eredményei, melyek folyamatosan frissítésen mennek keresztül. A két legismertebb módszertan, a PMI és a PRINCE2 hasonló szemléletet követnek, de részleteiben némileg eltérőek.

A tanfolyamunkon résztvevők mélyebben megismerik a PRINCE2 módszertanát és széles körben használt metodológiájának fontosabb elemeit. A PRINCE2 módszertant az Egyesült Királyságban fejlesztették ki, melyet 1996-ban publikálták nagyjából 150 európai szervezet közreműködésével. A jelenlegi változata általánosan használható és a projektek széles körére alkalmazható.

 

A 2 napos tanfolyamot megelőzően a részvevők számára önálló felkészülés szükséges, melyhez 20 órás felkészítő anyagot biztosítunk. Az anyagok átolvasása, a tesztek megoldása előfeltételei a sikeres tanfolyam elvégzésének. A felkészítő anyagokat 2héttel a képzést megelőzően juttatjuk el hallgatóinknak postai úton.

Továbbá minden résztvevő kap:

-    egy kézikönyvet gyakorlatokkal és prezentációkkal, mely tartalmaz esettanulmányokat, valamint a felkészülést segítő vizsgakérdéseket megoldókulcsokkal
-    a képzést követően 3 hónapon keresztül e-mailes konzultációs lehetőséget
-    Managing Successful Projects with PRINCE2 2009 Edition könyvet, mely használható segédeszközként a Practitioner vizsga során

PRINCE2 Practitioner tanfolyam: 

A két napos tanfolyamunk során résztvevőinket a PRINCE2 módszertan elméleti és gyakorlati megismerésén keresztül készítjük fel az APM Group PRINCE2 Practitioner nemzetközi vizsgára. Oktatásunkat angol nyelvű tananyagból, minősített oktatónk segítségével angol, német, vagy szlovák nyelven valósítjuk meg.
 
A tanfolyam második napján a hallgatóknak lehetőségük nyílik a felkészítést követően a hivatalos vizsga letételére. A tanfolyam során a hallgatók megismerkednek a vizsgán előforduló kérdések típusaival, és két komplett PRINCE2 Practitioner mintateszt segítségével letesztelhetik előzetesen tudásukat – az esetleges hibák utólagos kiküszöbölése érdekében megoldókulcsot is biztosítunk a mintakérdésekhez.

A PRINCE2 Practitioner vizsgát sikeresen teljesítők képesek lesznek önállóan alkalmazni a PRINCE2 módszertan elemeit különböző projektek irányítása, menedzselése során.

A Practitioner vizsgához a hallgatóknak szükségük van arra a tudásra, melyet a Foundation szint során már elsajátítottak, csak sikeres Foundation vizsgát követően szerezhető meg a Practitioner minősítés. 

 A Practitioner képzést követően a hallgatók képesek lesznek:

-    részletes magyarázatot készíteni minden folyamatról és alkalmazott technikáról, valamint példák megismerésén keresztül képesek lesznek adott esettanulmányoknál alkalmazni az elsajátítottakat
-    megérteni a kapcsolatot a folyamatok, a technikák, valamint a PRINCE2 menedzsment termékek között
-    megérteni a PRINCE2 módszertan során alkalmazott folyamatok és technikák okait
-    különböző környezetekben alkalmazni a PRINCE2 módszertant

Általános információk:Általánosan tanfolyamainkról

Meghirdetett tanfolyamok és képzések listája

Első oktatási napJelentkezési
határidő
Jelentkezés
2017.11.23.
(napközbeni)
2017.11.03.
fő
Ha egyik időpont sem felel meg Önnek, de érdekli a tanfolyam, kérjük adja le jelentkezését! Új időpont felvételekor értesíteni fogjuk Önt.
fő

Küldje el észrevételét, véleményét, kérését, javaslatait - milyen időpont felene meg Önnek a tanfolyamra, milyen tanfolyamot szeretne látni a képzéslistában, mit hiányol a tematikából Gyakran ismételt kérdések - tanfolyamok és képzések feltételei, jelentkezési folyamat, finanszírozási módok
Informatikai tanfolyamok és képzések listája kategóriák szerint(Java, Delphi, Oracle PLSQL, Mssql, PHP, MySQL, Weblogic, Javascript, AJAX, JSP, White Hat Hacker, Penetration Tester, pénzügyi, bankinformatika, Cobit, ITIL, Microsoft Project, PRINCE2, PMI PMP, tesztelés, szoftver ergonómia) Induló informatikai tanfolyamok és képzések listája Informatikai tanfolyamok és képzések teljes listája

Hasonló tanfolyamok listája:
Agile Project Management Foundation akkreditált vizsgafelkészítő + vizsga
Agile Project Management Foundation+Practitioner akkreditált vizsgafelkészítő + vizsga
Microsoft Project alkalmazás alapok
Microsoft Project alkalmazás haladó szinten (Project Server)
PMP® - Project Management Professional akkreditált vizsgafelkészítő
PMP® hivatalos vizsgafelkészítő E-learning
PRINCE2 Foundation hivatalos vizsgafelkészítő
PRINCE2 Foundation hivatalos vizsgafelkészítő E-learning + vizsga
PRINCE2 Foundation+Practitioner csomagban
PRINCE2 Foundation+Practitioner csomagban E-learning + vizsga
PRINCE2 Practitioner hivatalos vizsgafelkészítő E-learning + vizsga
Projektvezetés struktúrált módszertanok használatával
Scrum Master E-learning + vizsga
Scrum Product Owner E-learning + vizsgaMasterfield Oktatóközpont
Informatikai tanfolyamok, képzések (Szoftverfejlesztő, programozó, szoftver tesztelő, biztonsági, projektmenedzsment, pénzügyi, bankinformatikai)
1134 Budapest, Róbert Károly krt. 82-84. (Cooper Center)
Vezetékes telefon:06-1-288-0176; Mobil telefonszámok: 06-20-967-3200 vagy 06-20-967-3700