Nyitólap
Home
Regisztráció
Sign up
Bejelentkezés
Login
Kapcsolat
Contact
Masterfield Oktatóközpont - programozó, fejlesztő, tesztelő és más informatikai képzések, pénzügyi, bankinformatikai tanfolyamok

Masterfield informatikai tanfolyam és képzés kereső Tanfolyam, képzés kereső


Jelentkezési lapok
Tanfolyamra jelentkezem

IT vizsgára jelentkezem

ISTQB CTFL vizsgára jelentkezem

ISTQB Agile vizsgára jelentkezem

ISTQB CTAL vizsgára jelentkezem

IREB vizsgára jelentkezem

Hallgatói értékelések


Oktatóközpont adatvédelmi elvek

Információk gyűjtése látogatókról és tanfolyam jelentkezőkről, információk használata

A Masterfield Oktatóközpont nem rögzít és tárol semmilyen személyes információt a weboldal használóiról, kivéve, ha azok önkéntesen úgy döntenek, hogy megadják személyi adataikat e-mailben vagy a szolgáltatásaink megrendelésével kapcsolatban érdeklődik.

A Masterfield Oktatóközpont által meghirdetett informatikai tanfolyamok és informatikai képzések jelentkezéseihez regisztráció és személyes illetve céges adatok megadása szükséges. Tanfolyam és képzés hírleveleinkre elég egy email címet megadnia.

Ez utóbbi esetben a személyi adatokat kizárólag a Masterfield Oktatóközpont és a Trinspire Kft. használja, hogy információt juttasson el egyéb termékeiről és szolgáltatásairól. Ezek közé tartoznak e-mail értesítések jövőbeli tanfolyam és képzés kurzusokról, akciókról, eseményekről, új szolgáltatásokról, hírlevelek és egyéb promóciós anyagok, melyek érdeklődésre tarthatnak számot.

Nem adunk át semmilyen személyes adatot egyéb cégeknek vagy személyeknek engedély nélkül. A Masterfield Oktatóközpont nem küld cookie-kat és csak az IP címet figyeli annak érdekében, hogy felmérje melyik oldalai a leglátogatottabbak. Ezek az IP címek nem kerülnek összekapcsolásra semmilyen személyes adattal, ezért a weboldal látogatói anonimok maradnak.

Tanfolyam és képzés jelentkezésekhez regisztráció és bejelentkezés szükséges. Amennyiben már bejelentkezve böngészi programozó, szoftverfejlesztő, biztonsági, tesztelő, projektmenedzsment és egyéb informatikai tanfolyam, pénzügyi, bankinformatikus és egyéb informatikai képzés listánkat, a meglátogatott oldalakat eltárolhatjuk az Ön személyes adatai mellé, annak érdekében, hogy személyre szóló ajánlattal, egyedi tanfolyam akcióval meg tudjuk keresni.

Linkek más oldalakra

Ez a weboldal linkeket tartalmaz más weboldalakra, melyeket a Masterfield Oktatóközpont nem ellenőriz. A Masterfield Oktatóközpont ezen oldalak adatkezelési gyakorlatáért emiatt nem felelős.

Azt javasoljuk, hogy minden olyan linkelt weboldal adatkezelési elvét olvassa el, mely személyes adatokat gyűjt Önről.

Az itt leírt adatkezelési elvek kizárólag a masterfield.hu-n gyűjtött adatokra vonatkozik.

Az adatkezelés elvek megváltoztatása

Ha az adatkezelési elveink megváltoznak, erről itt, a honlapunk más részeiben, illetve egyéb olyan helyeken adunk bővebb tájékoztatást, melyeket erre megfelelőnek találunk, annak érdekében, hogy az oldal felhasználói tudják, milyen adatokat gyűjtünk, ezeket hogyan használjuk fel és hogyan tesszük közzé azokat (amennyiben ez engedélyezett).

Fenntartjuk a jogok az adatkezelési elvek megváltoztatására, ezért kérjük, hogy rendszeresen olvassa őket.

Opt-out lehetőség

Lehetőséget biztosítunk az 'opt-in'-re, vagyis, hogy személyi adatainak felhasználásáról mindig megkérdezzük.

Például, ha bármely termékünket vagy szolgáltatásunkat megvásárolja, és igényt tart a jövőben is további marketing anyagokra, akkor azt egy 'opt-in' mező bejelölésével teheti meg.

Ha nem kíván a továbbiakban hírlevelet vagy egyéb promócionális információkat kapni, akkor leiratkozhat ezekről a bennük leírtaknak megfelelően, illetve az info kukac masterfield.hu címre küldött kérésben is.

Személyes adatok

Önnek joga van azon személyes adatok megismerésére, melyeket a Masterfield Oktatóközpont és a Trinspire Kft. Önről őriz. Ahhoz is joga van, hogy ezen adatokat korrigálja, illetve töröltesse.

Kérjük, hogy bármely az adatkezeléssel kapcsolatos kérdésével az alábbi irodánknál érdeklődjön.

Trinspire Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Kft.
Róbert Károly krt. 82-84.
Budapest
1134

Vagy küldjön e-mailt:


Vagy hívjon minket a 06-1-288-0176-os számon.

Partner oldalak
Certified Tester Advanced Level (CTAL) Certified Tester Foundation Level (CTFL) Excel oktatás
Hungarian Software Testing Qualification Board (HSTQB) International Software Testing Qualification Board (ISTQB) International Software Testing Qualification Board (Cursuri de testare Software - ISTQB curs)
International Software Testing Qualification Board (Software Testing Kurse - ISTQB Zertifizierung) International Software Testing Qualification Board (ISTQB training) IT minősítés
IT minősítés IT vizsga IT vizsga
JAVA tanfolyam JAVA tanfolyam JAVA suli
Masterfield Training (English) Masterfield Training (Magyar) SQL oktatás
SQL tanfolyam Szoftvertesztelés Szoftvertesztelő
Tesztelés Tesztelő tanfolyam Tesztelőverseny
Testing competition (Magyar) Testing competition (English) Tesztmérnök képzés
Tesztmérnök Tesztmérnök tanfolyam Tesztmérnök tanfolyam
Trinspire Ltd. (English) Trinspire Kft. (Magyar)Masterfield Oktatóközpont
Informatikai tanfolyamok, képzések (Szoftverfejlesztő, programozó, szoftver tesztelő, biztonsági, projektmenedzsment, pénzügyi, bankinformatikai)
1134 Budapest, Róbert Károly krt. 82-84. (Cooper Center)
Vezetékes telefon:06-1-288-0176; Mobil telefonszámok: 06-20-967-3200 vagy 06-20-967-3700