Nyitólap
Home
Regisztráció
Sign up
Bejelentkezés
Login
Kapcsolat
Contact
Masterfield Oktatóközpont - programozó, fejlesztő, tesztelő és más informatikai képzések, pénzügyi, bankinformatikai tanfolyamok

Masterfield informatikai tanfolyam és képzés kereső Tanfolyam, képzés kereső


Jelentkezési lapok
Tanfolyamra jelentkezem

IT vizsgára jelentkezem

ISTQB CTFL vizsgára jelentkezem

ISTQB Agile vizsgára jelentkezem

ISTQB CTAL vizsgára jelentkezem

IREB vizsgára jelentkezem

Hallgatói értékelések


Projektvezetés, projektmenedzsment

Projektmenedzsment

Bármilyen informatikai (és egyéb) terv sikeres végrehajtása sok körültekintést, alapos tervezést igényel, a kivitelezés és tesztelés "csak" az utolsó fázis a projekt életében. A tervezés vagy áttervezés költsége a projekt előrehaladtával egyre nő, a nem megfelelő tervezés miatt a határidők csúszásával is számolni kell.

E problémák által vezérelve születtek meg a projektvezetési módszertanok, melyeknek célja egy keretrendszer, útmutató létrehozása, melyet lépésről lépésre követve, szisztematikusan lehet végrehajtani a lépéseket a kitűzött cél elérésének érdekében.

A strukturált módszertanok egyik legfontosabb eleme a jól elkészített és karbantartott dokumentáció. A projekttervtől a megbeszélési jegyzőkönyveken keresztül az átadás-átvételi dokumentumokig számos iratot kell ahhoz előállítani és frissíteni, hogy a projekt végig követhető maradjon és a tervtől való eltérések minél hamarabb kiderülhessenek.

Mindebből tisztán látszik, hogy egy jól előkészített és projektvezetési módszertan segítségével levezényelt projektnek sokkal nagyobb az esélye arra, hogy időben, a tervezett költségeket nem túllépve az elvárt eredményt érje el.

Nagy jártassággal rendelkezünk komplex informatikai projektek lebonyolításában; a legismertebb projektvezetési módszertanok (PMI PMP, PRINCE2) segítségével professzionális segítséget tudunk nyújtani informatikai projektek komplett projektvezetési támogatásában (módszertanválasztás, felkészítés a használatára, folyamatos szakértői tanácsadás, a projekt során elkészítendő dokumentumkészlet karbantartása).

Már futó projektek felülvizsgálatát, szükség esetén a tervek átdolgozását is tudjuk szakértői tanácsokkal segíteni.

Projektvezetés, projektmenedzsment témához szorosan kapcsolódó tanfolyamok:

Projektvezetés struktúrált módszertanok használatával

Microsoft Project 2007

Microsoft Project 2007 - haladó

PRINCE2 Foundation hivatalos vizsgafelkészítő tanfolyam

PRINCE2 Practitioner hivatalos vizsgafelkészítő tanfolyam

PRINCE2 Foundation+Practitioner tanfolyamok csomagban
Masterfield Oktatóközpont
Informatikai tanfolyamok, képzések (Szoftverfejlesztő, programozó, szoftver tesztelő, biztonsági, projektmenedzsment, pénzügyi, bankinformatikai)
1134 Budapest, Róbert Károly krt. 82-84. (Cooper Center)
Vezetékes telefon:06-1-288-0176; Mobil telefonszámok: 06-20-967-3200 vagy 06-20-967-3700