Nyitólap
Home
Regisztráció
Sign up
Bejelentkezés
Login
Kapcsolat
Contact
Masterfield Oktatóközpont - programozó, fejlesztő, tesztelő és más informatikai képzések, pénzügyi, bankinformatikai tanfolyamok

Masterfield informatikai tanfolyam és képzés kereső Tanfolyam, képzés kereső


Jelentkezési lapok
Tanfolyamra jelentkezem

IT vizsgára jelentkezem

ISTQB CTFL vizsgára jelentkezem

ISTQB Agile vizsgára jelentkezem

ISTQB CTAL vizsgára jelentkezem

IREB vizsgára jelentkezem

Hallgatói értékelések


Vizsgára jelentkezés menete

Jelentkezés menete (Kryterion)

A Kryterion által szervezett vizsgákra csak egyéni jelentkezés lehetséges. A vizsgákra regisztrálni online a gyártó oldalán tud, ahonnan a rendszer átirányítja a Kryterion honlapjára (a felület neve Webassessor).
Itt a jelentkezés során a vizsgázó kiválasztja a helyszínt, a napot és az időpontot, amikor vizsgát szeretne tenni. Jelenleg az egyetlen választható magyarországi helyszín a Masterfield Oktatóközpont.
A regisztráció és az időpont kiválasztása után a jelentkező kap egy megerősítő e-mailt, amely tartalmazza a regisztráció részleteit, és a jogosultsági kódot, melyet a vizsgázónak magával kell hoznia a vizsgára. Az e-mail tartalmazza a vizsgahely címét , a dátumot és az időpontot.
Amennyiben bármilyen segítségre van szüksége a jelentkezéssel kapcsolatban, forduljon bizalommal kollégánkhoz (tel: 06-1-288-0176, e-mail: vizsga@masterfield.hu)!

Jelentkezés előtt mindenképp érdeklődjön kollégánknál (tel: 06-1-288-0176, e-mail: vizsga@masterfield.hu), hogy van-e még szabad hely az adott vizsgára.

Jelentkezés menete (Prometric, Pearson VUE)

Vizsgáinkra a jelentkezés a vizsga kezdete előtt legkésőbb 48 munkaórával lehetséges!

Jelentkezés előtt mindenképp érdeklődjön kollégánknál (tel: 06-1-288-0176, e-mail: vizsga@masterfield.hu), hogy van-e még szabad hely az adott vizsgára.

Vizsgára jelentkezési lap letöltése

Jelentkezés menete (TOEFL)

A TOEFL vizsgára való előzetes bejelentkezés az európai regisztrációs központon keresztül történik telefonon, faxon, levélben vagy az Interneten keresztül attól függően, hogy a vizsgázó milyen módot választ a vizsgadíj befizetésére. Nincs lehetőség a vizsgaközpontban készpénzzel történő bejelentkezésre. A megadott vizsganapon fél órával a vizsga kezdése előtt kell a tesztközpontban megjelenni.

Online Jelentkezés - www.ets.org
Az online regisztráció lehetővé teszi a bankkártyás fizetést és az adott vizsgaközpont valós szabad kapacitását is megmutatja. A vizsgázó a www.ets.org vagy a www.toefl.org és www.gre.org weboldalakon jelentkezhet vizsgára. Online jelentkezés esetén érvényes bankkártyával lehet fizetni. (A kártyák ismertetőjegye a dombornyomás, Electron illetve Junior elektronikus kártyák nem használhatók.)
A vizsga előtt legalább 3 munkanappal előbb kell jelentkezni online regisztráció esetén.

Jelentkezés levélben
Jelentkezés levélben legalább 4 héttel az elsőként választott időpont előtt: A vizsgázó az európai Regionális Regisztrációs Központba (Hollandia) postán küldi el az International Test Scheduling Form jelentkezési lapot és a vizsgadíj befizetését igazoló bankcsekket. Bankcsekk olyan banknál váltható ki, ahol a jelentkezőnek (rokonának, ismerősének) bankszámlája van.
A bank egy fizetési bizonylatot ad ki avizsgadíjról, melynek kedvezményezettje az ETS-TOEFL. A bankcsekket a kitöltött jelentkezési lappal együtt a hollandiai Regisztrációs Központba kell elküldeni. Érdemes másolatot készíteni a feladott küldeményről, valamint ajánlva, légipostán elküldeni. Levélben való bejelentkezés esetén bankkártyát is elfogadnak.

Jelentkezés faxon
Jelentkezés faxon legalább 7 nappal az elsőként választott időpont előtt: A vizsgázó az európai Regionális Regisztrációs Központba (Hollandia) faxon küldi el az ún. International Test Scheduling Form jelentkezési lapot, melyen a személyes adatokon és a kártya információn kívül, öt választott időpontot kell megjelölni, figyelembe véve a tesztközpontok vizsgarendjét.
A jelentkezési lap elküldésétől számított legkorábban 1 hét múlva lévő vizsgaidőpontokat lehet beírni, az öt megjelölt időpont közül a Regisztrációs Központ egy vizsgaidőpontot visszaigazol. A faxon történő regisztráció során is csak dombornyomású bankkártyás fizetést fogadnak el.

Jelentkezés telefonon
Jelentkezés telefonon legkorábban 3 munkanap múlva lévő időpontra: A vizsgázó az európai Regionális Regisztrációs Központ (Hollandia) ügyfélszolgálatán bejelentkezik egy általa választott vizsgaidőpontra. Telefonon történő bejelentkezés során kizárólag bankkártyás fizetés lehetséges.
A telefonon történő regisztráció során is csak dombornyomású bankkártyás fizetést fogadnak el. A bejelentkezés során a kártyán lévő adatokat kell bediktálni. A tesztközpont vizsgarendjét figyelembe véve, a vizsgázó választhatja ki a teszt időpontját. A vizsganap, a pontos vizsgaidőpont és a helyszín visszaigazolása azonnal megtörténik a telefonon, a vizsgázó egy hosszú (88 0000 0000 #), a bejelentkezés azonosítását szolgáló regisztrációs számot kap.

Informatikai vizsgákMasterfield Oktatóközpont
Informatikai tanfolyamok, képzések (Szoftverfejlesztő, programozó, szoftver tesztelő, biztonsági, projektmenedzsment, pénzügyi, bankinformatikai)
1134 Budapest, Róbert Károly krt. 82-84. (Cooper Center)
Vezetékes telefon:06-1-288-0176; Mobil telefonszámok: 06-20-967-3200 vagy 06-20-967-3700