Nyitólap
Home
Regisztráció
Sign up
Bejelentkezés
Login
Kapcsolat
Contact
Masterfield Oktatóközpont - programozó, fejlesztő, tesztelő és más informatikai képzések, pénzügyi, bankinformatikai tanfolyamok

Masterfield informatikai tanfolyam és képzés kereső Tanfolyam, képzés kereső


Jelentkezési lapok
Tanfolyamra jelentkezem

IT vizsgára jelentkezem

ISTQB CTFL vizsgára jelentkezem

ISTQB Agile vizsgára jelentkezem

ISTQB CTAL vizsgára jelentkezem

IREB vizsgára jelentkezem

Hallgatói értékelések


JAVA START programozó képzésJAVA START programozó képzés

Jelenleg a START programozó képzés egy változatát indítjuk. A JAVA START programozó képzés során a hallgatók megismerkednek a következő témakörökkel: a szoftver tervezés alapjai, algoritmuselmélet, hálózatok, népszerű fejlesztőeszközök alapjai, tesztelés. A képzésen a legnagyobb súlyt napjaink egyik legfontosabb technológiája, a Java és a hozzá szorosan kapcsolódó egyéb eszközök és szabványok ismerete (JSP, Javascript, Eclipse stb.) kapja. A képzés során a gyakorlati tudásra, a problémamegoldásra koncentrálunk.

A Masterfield JAVA START program 12 hetes, 96 tanórás, átfogó szoftverfejlesztő tanfolyam. Elvégezhető hetente 2 este (1 alkalommal 4 tanóra, általában kedd-csütörtök vagy hétfő-szerda) vagy hetente egy nap (1 alkalommal 8 tanóra, általában szombat).

A tanulás hatékonysága szempontjából rendkívül fontos a kis csoport méret, ezért képzéseinket maximum 10 fővel indítjuk.

A kurzusok önállóan megoldandó gyakorlati feladattal zárul.

A képzés elvégzése után a hallgatóknak képességeiknek és tudásuknak megfelelő, személyre szabott állásajánlatokat tudunk felkínálni partnereinken keresztül.
Masterfield Oktatóközpont
Informatikai tanfolyamok, képzések (Szoftverfejlesztő, programozó, szoftver tesztelő, biztonsági, projektmenedzsment, pénzügyi, bankinformatikai)
1134 Budapest, Róbert Károly krt. 82-84. (Cooper Center)
Vezetékes telefon:06-1-288-0176; Mobil telefonszámok: 06-20-967-3200 vagy 06-20-967-3700