Nyitólap
Home
Regisztráció
Sign up
Bejelentkezés
Login
Kapcsolat
Contact
Masterfield Oktatóközpont - programozó, fejlesztő, tesztelő és más informatikai képzések, pénzügyi, bankinformatikai tanfolyamok

Masterfield informatikai tanfolyam és képzés kereső Tanfolyam, képzés kereső


Jelentkezési lapok
Tanfolyamra jelentkezem

IT vizsgára jelentkezem

ISTQB CTFL vizsgára jelentkezem

ISTQB Agile vizsgára jelentkezem

ISTQB CTAL vizsgára jelentkezem

IREB vizsgára jelentkezem

Hallgatói értékelések


MasterField Oktatóközpont felszereltsége

A MasterField számára kiemelten fontos az oktatás hatékonysága és eredményessége. Igyekszünk a felszereltség és a használt eszközök terén is a maximumot nyújtani, hiszen a technikai feltételek nem szabad, hogy hátráltassák a hallgatók és az oktatók munkáját.

Oktatótermek

Valamennyi Masterfield oktatóterem Budapest belső kerületeiben, tömegközlekedéssel is jól megközelíthető, színvonalas irodaházakban található.
Egyszerre maximum 15 résztvevő lehet egy tanfolyam adott kurzusán, de témakörtől függően gyakran sokkal hatékonyabban, akár 3 fős csoportokban is tartunk képzéseket. Természetesen minden hallgató külön számítógépen dolgozhat, amelyek általános konfigurációja a következő: Intel Core I5, 16 GB RAM, nagy felbontású 22˝ LCD monitor. Az operációs rendszer az adott tanfolyam függvénye, többnyire Windows 7 Professional, de előfordulhat Windows Server 2012 R2, Windows 8.1, Linux és a legújabb operációs rendszerek eddig megjelent, most még csak béta változatai.
Informatikai tanfolyamok, oktatóterem

Oktatótermeink projektorral felszereltek, a hallgatók folyamatosan láthatják az oktató számítógépének képernyőjét is, hiszen vizuálisan gyakran sokkal könnyebb elsajátítani egy-egy területet.

Informatikai tanfolyamok, oktatóterem

Gyakorlatorientált tanfolyamok és képzések

Minden tanfolyam egyben gyakorlat is (Java tanfolyam, Oracle tanfolyam, Mssql tanfolyam, PHP, MySQL tanfolyam, tesztmérnök képzés, AJAX, Javascript és JSP oktatás stb.), így a hallgatók minden esetben használhatják a tematika által érintett szoftvereket, legyen szó akár operációs rendszerről, fejlesztőeszközről, adatbázis szerverről vagy multimédiás alkalmazásról. Ha egyéb hardver eszközről is szó van a tanfolyamon, akkor bemutatjuk a hallgatóknak a megfelelő típust, így közel kerülhetnek olyan technológiákhoz, amelyeket elméletben vagy szakirodalom olvasásával biztosan nem tehetnének meg (pl. CISCO router és egyéb VoIP hálózati eszközök).

Informatikai tanfolyamok, oktatóterem

Étkezési lehetőség a tanfolyam résztvevőknek

Egész napos tanfolyamokon valamennyi hallgatónak külön térítés ellenében biztosítjuk az ebédet az irodaházban található étteremben vagy egyéb közeli helyen.

Informatikai tanfolyamok, büféMasterfield Oktatóközpont
Informatikai tanfolyamok, képzések (Szoftverfejlesztő, programozó, szoftver tesztelő, biztonsági, projektmenedzsment, pénzügyi, bankinformatikai)
1134 Budapest, Róbert Károly krt. 82-84. (Cooper Center)
Vezetékes telefon:06-1-288-0176; Mobil telefonszámok: 06-20-967-3200 vagy 06-20-967-3700