Nyitólap
Home
Regisztráció
Sign up
Bejelentkezés
Login
Kapcsolat
Contact
Masterfield Oktatóközpont - programozó, fejlesztő, tesztelő és más informatikai képzések, pénzügyi, bankinformatikai tanfolyamok

Masterfield informatikai tanfolyam és képzés kereső Tanfolyam, képzés kereső


Jelentkezési lapok
Tanfolyamra jelentkezem

IT vizsgára jelentkezem

ISTQB CTFL vizsgára jelentkezem

ISTQB Agile vizsgára jelentkezem

ISTQB CTAL vizsgára jelentkezem

IREB vizsgára jelentkezem

Hallgatói értékelések


Tanfolyam és képzés oktatók

A MasterField Oktatóközpontnál büszkén valljuk, hogy valamennyi oktatónk elsősorban gyakorlati szakember és csak másodsorban tanár. Munkájuk során nap mint nap szembesülnek azokkal a feladatokkal és problémákkal, amelyek megoldásának oktatásával nálunk foglalkoznak. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy nem rendelkeznek a szükséges pedagógia érzékkel és a jó hallgató-tanár kapcsolathoz elengedhetetlen nyitott, segítőkész attitűddel. Kiválasztásuk során nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy a kiváló szakmai tudás mellett, megnyerő, pozitív személyiségük legyen.

Bakos István

AAz Esterházy Károly Főiskolán és az ELTE-n szerzett tanári képesítéseket, több szakterületen. A felnőttképzések iránti elhivatottságát a BME-n szerzett közoktatási vezető mesterképzése is bizonyítja. Több mint 20 éves felsőoktatási tapasztalattal és egy évtizedes programozói jártassággal rendelkezik. Munkavégzése során a tréneri tevékenység mellett, fontosnak tartja a gyakorlati életben szerzett tapasztalatokat az oktatói hitelesség megőrzésének érdekében. Hivatalos ECDL vizsgáztatói jogosítvánnyal rendelkezik.
Fő kompetencia területei: PHP és Java programozás, Microsoft Office (Word, Excel, Outlook, PowerPoint, Access)
Oktatott területek: PHP és Java programozás, Microsoft Office (Word, Excel, Outlook, PowerPoint, Access)

Kérdések PHP és Java programozás, Microsoft Office (Word, Excel, Outlook, PowerPoint, Access) témában

Borsos Imola

A Debreceni Egyetem Angol és Művelődésszervező szakán végzett, a tanári képesítés mellett a felnőttképzés szakirányon is szerzett tapasztalatokat. Angol nyelvoktatással foglalkozott, majd a nyelv tanítása helyett az angol nyelven tartott kurzusok mellett állapodott meg. Elhivatott a felnőttek oktatásában, s évek óta napi szinten tart képzéseket. Fontosnak tartja a gyakorlatorientált tréningeket, és ha elméleti oktatásra kerül sor, ott saját – vagy életből vett példákat használ szemléltetésnek. A sikeres munkavégzéshez elengedhetetlennek tartja az alap Office programok ismeretét. Ezért különösen az olyan képzésekben jártas, mely ezekre a programokra irányulnak.
Fő kompetencia területei: Microsoft Office (Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote)
Oktatott területek: Microsoft Office (Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote)

Kérdések Microsoft Office (Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote) témában

Barcsay Lívia

A Once Technologies vezető tanácsadója Microsoft Project Server valamint Microsoft SharePoint Portal Server témában. 2006 óta több mint 20 bevezetési és továbbfejlesztési projektben vett részt, főként Project Server témában. Tréneri tevékenységét a bevezetésekhez kapcsolódó felhasználói oktatásokkal kezdte Project és Project Server témakörben. Azóta az oktatott termékek köre kibővült a Microsoft Office valamint SharePoint felhasználói és adminisztrátori ismeretekkel. Microsoft Certified Professional, IT Professional, Technology Specialist, Certified Trainer minősítésekkel rendelkezik.
Fő kompetencia területei: Microsoft Office (Outlook, Word, Excel, PowerPoint, Project, OneNote, Publisher, Visio), Project Server, SharePoint Portal Server.
Oktatott területek: Microsoft Office (Outlook, Word, Excel, PowerPoint, Project, OneNote, Publisher, Visio), Project Server, SharePoint Portal Server

Kérdések Microsoft Office (Outlook, Word, Excel, PowerPoint, Project, OneNote, Publisher, Visio), Project Server, SharePoint Portal Server témában

Birkás János

A Szegedi Tudományegyetem Természettudományi Kar programtervező matematikus szakán végzett, de felsőfokú programozói képesítéssel is rendelkezik. Ennek ellenére a programozást háttérbe szorítja, igazi elhivatottsága a számítógépes hálózatok tervezése és kivitelezése. CCNA és CCNP vizsgával rendelkezik, többnyire CISCO eszközökkel dolgozik változatos projektjei során, amelyekben irodai hálózatoktól kezdve országos távközlési hálózatokig mindenféle méretű és típusú architektúra tervezésében, kiépítésében és üzemeltetésében részt vett már.
Fő kompetencia területei: operációs rendszerek, számítógépes hálózatok, CISCO eszközök.
Oktatott területek: CISCO, számítógépes hálózatok

Kérdések CISCO, számítógépes hálózatok témában

Bodor Fruzsina

A Budapesti Metropolitan Egyetemen közgazdászként diplomázott turizmus-vendéglátás szakon. Kiemelkedő kommunikációs-és problémamegoldó készségekkel rendelkezik, felsőfokú angol nyelvtudásának köszönhetően mindezeket több nyelven is kamatoztatja munkája során. Határozottságának és talpraesettségének köszönhetően bármi probléma merül fel a képzések során, akár szünetekben, akár előtte-utána, bátran fordulhatnak hozzá a megoldásért.
Fő kompetencia területei: képzések és tréningek szervezése, lebonyolítása és utómunkálatai.
Kérdések képzések és tréningek szervezése, lebonyolítása és utómunkálatai témában

Kérdések képzések és tréningek szervezése, lebonyolítása és utómunkálatai témában

Bujdosó Géza

A Budapest Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem műszaki informatikai szakán végzett multimédia és távközlési szakirányon, majd posztgraduális képzésben ugyanott bankinformatikus mérnöki diplomát is szerzett. Több mint 15 éve fejlesztője távközlési számlavezető rendszereknek, ma már vezető fejlesztő és tanácsadó szerepkörben. Munkája során elsősorban középrétegi szoftverfejlesztési technológiákkal foglalkozik, de alkalmazásszerverek üzemeltetésében és finomhangolásában is jelentős gyakorlattal bír. Számos sikeres tesztautomatizálási projektben is részt vett. Mérnöki tevékenységei között kiemelhetjük a teljesítmény tesztek tervezését, illetve a nagyvállalati környezetek finomhangolását. Certified Tester Foundation és Advanced minősítésekkel rendelkezik.
Fő kompetencia területei: Oracle WebLogic szerver, J2EE architektúra, egyéb Java alkalmazások fejlesztése, objektumorientált programozás és algoritmuselmélet, tesztelési módszertanok, teljesítménytesztelés tervezése és kivitelezése, nagyvállalati rendszerek finomhangolása és tesztelés automatizálás.
Oktatott területek: Weblogic, Java, J2EE, alkalmazásszerverek, bankinformatika

Kérdések Weblogic, Java, J2EE, alkalmazásszerverek, bankinformatika témában


Csia Ferenc

1993-ban végez a Zsámbéki Katolikus Tanítóképző Főiskolán. 1994-ben a Soros Alapítvány ösztöndíját nyeri el az általános iskolai alsó tagozatos számítástechnikai oktatás módszertani kidolgozásáért. Még ugyanebben az évben a módszertan gyakorlati bevezetésével elnyeri az év pedagógusa címet. 1995-ben a Juhász Gyula Tanárképző Főiskolán szerez újabb diplomát. 1996-ban programozói szakképesítést szerez. 1995-től a felnőttképzésben dolgozik. Részt vesz az OKJ-és tananyagok kidolgozásában, gyakorlati alkalmazásában. 1996-tól vizsgaelnöki megbízásokat lát el.
Fő kompetencia területei: Objektum orientált programozás, Premium Office alkalmazások, Office alkalmazásfejlesztések.
Oktatott területek: Objektum orientált programozás, Premium Office alkalmazások, Office alkalmazásfejlesztések.

Kérdések objektum orientált programozás, Premium Office alkalmazások, Office alkalmazásfejlesztések témában

Csomó Viktória

Kommunikációs, művelődésszervező és andragógiai tanulmányai mellett a felnőttképzés területén csaknem 10 éves tapasztalattal rendelkezik, melyből jelentős időt az OKJ területén töltött. A képzésszolgáltatás fő feladatait látja el, ezek közé tartozik a közbeszerzési és egyéb pályázati dokumentációk elkészítése, koordinálása, akkreditációk és minőségbiztosítási dokumentációk készítése, az oktatások szervezése, adminisztrálása, pénzügyi elszámolások elkészítése. A képzések, tréningek és rendezvények szervezése, illetve lebonyolítása, esetenként oktatási feladatok ellátása mellett 2008 óta, mint a Masterfield Oktatóközpont oktatási igazgatója, az üzletág összefogásával, irányításával, fejlesztésével is foglalkozik.
Fő kompetencia területei: oktatásszervezés, felnőttképzés, akkreditáció, OKJ
Akkreditáció, OKJ és egyéb tanfolyam szervezés

Kérdések akkreditációs, OKJ és egyéb tanfolyam szervezés témákban

Csomós Dávid

Villamosmérnök, aki a projektekben áramló feszültségeket igyekszik vezetni több mint 20 éve. Olyan beruházásoknak volt a vezetője mint nemzetközi szolgáltató központok kialakítása, ipari, pénzügyi rendszerek bevezetése, átalakítása nagyvállalatoknál Magyarországon és Európában. Mindemellett egy civil egyesületben a lakóhelyén, Szentgotthárdon, különféle művészeti projektek irányítója.
A célt ért és a céltévesztett projektekben mindig sokat tanult másoktól, ezért is vallja, hogy a tapasztalatok megosztása és az éles helyzet megélése, élménye a projekt menedzsment szakma elsajátításának hatékony módja.
Fő kompetencia területei: projektmenedzsment, projektvezetési módszertanok (PRINCE2, PMI PMP), folyamatszervezés, vezetői ismeretek.
Projektmenedzsment, projektvezetési módszertanok (PRINCE2, PMI PMP), folyamatszervezés, vezetői ismeretek.

Kérdések projektmenedzsment, projektvezetési módszertanok (PRINCE2, PMI PMP), folyamatszervezés, vezetői ismeretek témákban

Doma Dénes

A Debreceni Egyetemen végzett programtervező matematikusként és rendelkezik angol szakfordítói diplomával is. Munkája során végig az adatbázisok közelében tevékenykedett, tervezőként, fejlesztőként és projektvezetőként.
Oracle 10g DBA vizsgát tett, és lelkesen foglalkozik az adatbázisok hangolásával, adminisztrálásával is. Jelenleg érdeklődése az adattárházak tervezése és fejlesztése felé fordult.
Fő kompetencia területei: Oracle adatbázis tervezés, fejlesztés, PL/SQL, hangolás, adminisztrálás.


Kérdések Oracle adatbázis tervezés, fejlesztés, PL/SQL, hangolás és adminisztrálás témákban

Dutkay Kata

A Pécsi Tudományegyetem Pollack Mihály Műszaki és Informatikai Kar műszaki informatika szakán végzett informatikusként, majd ugyanitt posztgraduális képzésben a Közgazdaságtudományi Kar közgazdasági szakokleveles szakán pénzügyi menedzser diplomát szerzett. Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik a felnőttoktatás és tréningszervezés területén. Fő feladata számítástechnikai OKJ-s, ECDL tanfolyamokon, valamint céges továbbképzéseken az informatikai modulok oktatása és vizsgáztatás. Tréneri tevékenységéhez hozzátartoznak az informatikai rendszerek bevezetéséhez kapcsolódó felhasználói oktatások, valamint az ezekhez kapcsolódó tananyagok fejlesztése.
Fő kompetencia területei: Microsoft Windows és Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint, Access, Outlook, OneNote)


Kérdések Microsoft Windows és Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint, Access, Outlook, OneNote) témákban

Endrődi Béla

A Budapest Műszaki Egyetem villamosmérnöki karán végzett, majd a Villamosmérnöki oklevél megszerzése után 2 évvel Minőségügyi szakmérnöki képesítést szerzett a Budapesti Műszaki Egyetem Mérnöktovábbképző Intézetének posztgraduális képzése keretében.

A felsőfokú tanulmányok befejezése után viszonylag rövid idő elteltével az informatika területén helyezkedett el, elsősorban az informatikai rendszerek üzemeltetése területén szerzett sok éves tapasztalatot. Munkája során részt vett több nagyobb rendszer-integrációs projektben, teljes IT infrastruktúra migrációban, szeperációs projektekben, IT rendszerek fejlesztésében, bevezetésében, kiváltásában. Több mint másfél évtizedes vezetői és szakmai gyakorlattal és tapasztalattal rendelkezik informatikai rendszerekkel kapcsolatos tervezési, üzembe helyezési, üzemeltetési és fejlesztési feladatok tekintetében - mind szolgáltatói, mind a szolgáltatást igénybe vevő felhasználói oldalon. ITIL szakértői (ITIL Expert) minősítéssel rendelkezik.
Fő kompetencia területei: Informatikai szolgáltatások, IT projektmenedzsment, IT szolgáltatásmenedzsment, ITIL, Menedzselt szolgáltatások, IT outsourcing, Informatikai Service Desk.


Kérdések informatikai szolgáltatások, IT projektmenedzsment, IT szolgáltatásmenedzsment, ITIL, Menedzselt szolgáltatások, IT outsourcing, Informatikai Service Desk témákban

Fagyal Csongor

A Trefort Ágoston Kéttannyelvű Műszaki SZKI elvégzése (számítástechnikai műszerész) után a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem villamosmérnöki szakán szerzett diplomát, szoftvertevezés / beágyazott rendszerek szakirányokon. Közel húsz éve foglalkozik elsősorban web alapú, jellemzően nyílt forrású (FOSS) technológiákkal - egyfelől mint fejlesztő és tanácsadó, másfelől mint rendszer -és szoftvertervező (IT Architect), üzleti tanácsadó (Business Analyst).
Fő kompetencia területei: Linux (Fedora/CentOS), virtualizáció, LAMP, OOP, Perl, PHP, JavaScript, HTML-CSS, MySQL/MariaDB, MongoDB, NoSQL, full stack development, e-kereskedelem.


Kérdések Linux (Fedora/CentOS), virtualizáció, LAMP, OOP, Perl, PHP, JavaScript, HTML-CSS, MySQL/MariaDB, MongoDB, NoSQL, full stack development, e-kereskedelem témákban

Frei Dávid

A Budapesti Műszaki Főiskola Mobil Informatika szakán szerzett diplomát, amelyet egy világelső telekommunikációs cégnél kamatoztatott, mint szoftver tesztelő mérnök. Ezután újabb nemzetközi IT nagyvállalatnál szerzett több mint 5 éves tapasztalatával vált szoftver tesztelési szakértővé. Ezen stabil szakmai alapokat kiegészítve ennél a cégnél az ISTQB tesztelési módszertan elemzője, a vizsgafelkészítő tanfolyam kidolgozója, majd számos alkalommal tanfolyam előadója lett. Mindennapi teszt koordinációs, teszt konzultánsi és teszt specialista tevékenységeit jelentős önkéntes munkával egészítette ki a Hungarian Testing Board irányában amelynek 2011 tavaszától támogató tagja lett. Ezen úton továbbhaladva vett részt az ISTQB Expert Level Test Manager vizsgapéldasorának review-jában is.
Fő kompetencia területei: tesztelési módszertanok és technikák, teszt menedzsment, tesztelést támogató eszközök, tesztelési folyamatok elemzése és fejlesztése.


Kérdések tesztelési módszertanok és technikák, teszt menedzsment, tesztelést támogató eszközök, tesztelési folyamatok elemzése és fejlesztése témákban

Guta Gábor

A Research Institute for Symbolic Computation (Johannes Kepler University, Linz)-ben végzett, ahol modell vezérelt fejlesztéssel foglalkozott. Számos Java és Python projekten dolgozott: forráskód elemző és generáló eszköz fejlesztéstől vállalati web service alapú back-end tervezésig. Rendelkezik nemzetközi környezetben szerzett vezető fejlesztői tapasztalattal és Certified Scrum Product Owner képesítéssel is. Fejlesztői munkája mellett rendszeresen foglalkozik tanácsadással is.
Fő kompetencia területei: Modell alapú szoftverfejlesztés, Web Services és Semantic Web alkalmazások.
Oktatott területek: Modell alapú szoftverfejlesztés, Web Services és Semantic Web alkalmazások

Kérdések modell alapú szoftverfejlesztés, Web Services és Semantic Web alkalmazások témában

Győri György

A Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Tanárképző Főiskolai Karán szerzett diplomát, mint számítástechnika tanár. Hivatalos Microsoft tréner és rendszermérnök a hálózati infrastruktúra területén. Szakterülete az Active Directory, Exchange, SQL Server bevezetése, tervezése, üzemeltetése. Projektvezetőként főleg Microsoft csoportmunka (Office SharePoint Server) és ügyfélkapcsolati (Microsoft Dynamics CRM) termékek bevezetésében szerzett tapasztalatot.
Fő kompetencia területei: Windows szerverek, Exchange, Microsoft SQL Server, Sharepoint, CRM rendszerek.
Oktatott területek: Active Directory, Exchange, SQL Server bevezetése, tervezése, üzemeltetése, Office SharePoint Server, Microsoft Dynamics CRM

Kérdések Active Directory, Exchange, SQL Server témában

Gyúri Attila

A Budapest Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem műszaki informatikai szakán végzett szoftvertechnológiák és távközlési szakirányon, de informatikai tanulmányait már a Neumann János Számítástechnikai Szakközépiskola és Gimnáziumban elkezdte. Már ekkor bizonyította képességeit országos tanulmányi versenyeken elért kiváló helyezésekkel programozás tárgyból. Posztgraduális formában a BME bankinformatikus mérnöki és a Budapesti Corvinus Egyetem mérnök-közgazdász képzését is elvégezte.
Kezdetben a Borland technológiáival, különösen a Delphi környezettel foglalkozott, emellett Microsoft SQL Server és Oracle alapú pénzügyi alkalmazásokat fejlesztett 12 évig. Oracle és Microsoft Certified Professional, Certified Tester Advanced Level Test Manager, Test Analyst és Technical Test Analyst, Test Automation, Agile Tester, ITIL, IREB Certified Professional for Requirements Engineering (CPRE) képesítésekkel rendelkezik.
Fő kompetencia területei: Borland technológiák, Microsoft SQL Server, Oracle Database Server, objektumorientált programozás és algoritmuselmélet, szoftver ergonómia, szoftver tesztelés, teszt automatizálás, üzleti modellezés, bankinformatika.
Oktatott területek: Delphi, Oracle, Mssql, tesztelés, algoritmuselmélet, objektumorientált programozás, szoftver ergonómia, bankinformatika

Kérdések Delphi, Oracle, Mssql, tesztelés, algoritmuselmélet, objektumorientált programozás, szoftver ergonómia, bankinformatika témában

Hámori András

Több mint 15 éves, nemzetközi IT vállalatoknál szerzett tapasztalattal rendelkezik rendszerfejlesztés, tesztelés és bevezetés területén. 2008 óta vezet tesztelési projekteket. Fő feladatai közé tartozik a tesztcsapatok felépítése és mentorálása, a tesztelési folyamatok átláthatóvá és nyomon követhetővé tétele, valamint a teszteszközök kiválasztása és bevezetése. Advanced Level Test Manager, PMI, PMP és ScrumMaster képesítésekkel rendelkezik.
Fő kompetencia területei: projekt menedzsment, teszt menedzsment, tesztelési folyamatok elemzése és fejlesztése, automatizált tesztelési eszközök.
Oktatott területek: projekt menedzsment, teszt menedzsment, tesztelési folyamatok elemzése és fejlesztése, automatizált tesztelési eszközök

Kérdések projekt menedzsment, teszt menedzsment, tesztelési folyamatok elemzése és fejlesztése, automatizált tesztelési eszközök témában

Hargitai Zsolt

Részt vett az egyik legtöbb tesztelőt foglalkoztató multinacionális cégnél a tesztelői üzletág 2002-ben kezdődő kialakításában, s azóta tartó folyamatos fejlesztésében. A tesztelés alapjainak lefektetése mellett érdeklődése hamar kiterjedt a kapcsolódó diszciplínák (minőség-, tudás- és projektmenedzsment, követelménykezelés, üzleti elemzés, stratégiai tervezés, ügyfélkezelés) irányába, ezek mentén pedig teszt menedzseri tevékenysége mellett részt vett tesztelési projektek felmérésében, projektek irányításában, egy leányvállalatuknál a tesztelési üzletág kialakításában, az első magyarországi akkreditált ISTQB tréninganyag megírásában, majd a tesztelési csoport vezetése került előtérbe. Megszerezte a PMI PMP képesítését, valamint a budapesti Corvinus School of Management executive MBA diplomáját, melyet jelenleg a teszt kompetencia központ üzletfejlesztési területén kamatoztat.
Fő kompetencia területei: teszt menedzsment, tesztelési folyamatfejlesztési módszertanok, szervezetfejlesztés, projekt menedzsment
Oktatott területek: projekt menedzsment, teszt menedzsment, tesztelési folyamatok elemzése és fejlesztése, automatizált tesztelési eszközök

Kérdések projekt menedzsment, teszt menedzsment, tesztelési folyamatok elemzése és fejlesztése, automatizált tesztelési eszközök témában

Hidvégi Timót

A Budapesti Műszaki Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Karán végzett, egyetemi oktatásban és felnőttképzési területen szerzett több éves tapasztalattal rendelkezik. Dolgozik egyetemi docensként a Széchenyi István Egyetemen, illetve igazságügyi szakértő. Több mint hat éve fejleszt C# nyelven különböző szerveroldali és desktop alkalmazásokat, például egy befektetési szövetkezetnek. Forensic programcsomagot fejleszt C# nyelven, de készített C# nyelven online magazint is. A C# nyelv mellett másfél évtizedes VHDL-es és C fejlesztői tapasztalata is van, amely kutatóintézetben (MTA-SZTAKI) és különböző cégekben kamatoztatott.
Fő kompetencia területei: Beágyazott rendszerek (uC, FPGA), ASP.NET, C#, Forensic
Oktatott területek: C#, tervezési minták

Kérdések C#, tervezési minták témában

Horváth József

1997 óta foglalkozik Oracle adatbázisokon működő rendszerek üzemeltetésével, tervezésével, fejlesztésével valamint oktatással és tanácsadással. Széleskörű gyakorlati tapasztalattal rendelkezik az Oracle adatbáziskezelő különböző verzióival, kezdve a 7.3-mal egészen a legújabb 12c verzióig bezárólag. Oracle adatbáziskezelőn kívül különböző Unix (AIX, HP-UX, Sun Solaris), illetve Linux (Red Hat, SuSE) operációs rendszerek üzemeltetésével, hangolásával is foglalkozik. Üzemeltetői, szakértői munkák mellett alkalmazások tervezésében, fejlesztésében (PL/SQL, Java), optimalizálásában is szívesen részt vesz. Nemzetközi minősítései: Oracle Database 10g&11g Administrator Certified Master, Oracle Database 9i, 10&11g Administrator Certified Professional, Oracle 10g: Managing Oracle on Linux Certified Expert, Oracle Database 10g Real Applications Clusters Administrator Certified Expert, Oracle Database 10g Administrator Certified Professional
Fő kompetencia területei: Oracle RDBMS A-tól Z-ig, SQL, PL/SQL, Unix, Shell szkript, Java SE/EE
Oracle RDBMS A-tól Z-ig; SQL,PL/SQL; Unix; Shell szkript; Java SE/EE

Kérdések Oracle RDBMS A-tól Z-ig; SQL,PL/SQL; Unix; Shell szkript; Java SE/EE témában

Juhász Erika Anna

Nyíregyházi Főiskolán szerzett informatika szakos tanár diplomát. Felnőtt oktatásban szerzett több éves tapasztalattal rendelkezik. Emellett tapasztalatokat szerzett szervezet fejlesztésben, folyamatkövető és vállalati rendszerek fejlesztésében, tesztelés, bevezetés szakaszaiban való aktív részvétellel. Fő feladata számítástechnikai OKJ-s, ECDL tanfolyamokon, valamint céges továbbképzéseken az informatikai modulok oktatása és vizsgáztatás.
Fő kompetencia területei: Microsoft Windows és Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint, Access)
Microsoft Windows és Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint, Access)

Kérdések Microsoft Windows és Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint, Access) témában

Kávási Mihály

Nemzetközi Bankár Képző központban szerzett bank szakmai képesítést, mely minősítéssel több pénzintézetnél is dolgozott. Fokozatosan fordult az informatika, mint az üzleti problémákat hatékonyan támogatni tudó terület felé.
Több éves üzleti és adat elemzői tapasztalattal rendelkezik. Az önkiszolgáló üzleti intelligencia irányzat egyik magyarországi szószólója. Az üzlet és informatikai területek közötti hatékony információ áramlás megteremtését tekinti az egyik legfontosabb feladatának. Kiváló nyelvtudásának köszönhetően angolul is tart képzéseket.
Fő kompetencia területei: Adatelemzési technológiák és technikák, Microsoft Office (Outlook, Word, Excel, PowerPoint, Project, OneNote, Publisher, Visio), PL/SQL, T-SQL, PowerBI.
Oktatott területek: Adatelemzési technológiák és technikák, Microsoft Office (Outlook, Word, Excel, PowerPoint, Project, OneNote, Publisher, Visio), PL/SQL, T-SQL, PowerBI

Kérdések Adatelemzési technológiák és technikák, Microsoft Office (Outlook, Word, Excel, PowerPoint, Project, OneNote, Publisher, Visio), PL/SQL, T-SQL, PowerBI témákban

Kéri Balázs

A Budapesti Corvinus Egyetemen szerzett mérnöki diplomát, melyet kereskedelem és marketing szakirányultsággal egészített ki. 10 éve dolgozik a hazai informatikai szolgáltatások piacán, több rendszerintegrációs cégnél látott el kereskedelmi menedzsmenthez kapcsolódó feladatköröket. Munkaadóinál és ügyféloldalon is tapasztalatokat szerzett értékesítési rendszerek felépítésében és optimalizálásában, ügyfélkapcsolati modellek kialakításában. Számos kereskedelmi munkafolyamatokat támogató szoftverbevezetési projektben vett részt konzulensként, tanácsadóként.

A Masterfield Oktatóközpontnál sales menedzsment feladatokat lát el, key account tevékenységet folytat a kiemelt ügyfélkörben, illetve felelős az üzletfejlesztési tevékenységekért is.
Fő kompetencia területei: sales menedzsment, ügyfélkapcsolati menedzsment, pre-sales konzultáció


Kérdések sales menedzsment, ügyfélkapcsolati menedzsment, pre-sales konzultáció témákban

Kiss Csaba

Az ELTE Informatikai Karán végzett programtervező matematikus szakon. Oktatói pályafutását már az egyetemi évek alatt elkezdte, amikor megbízott gyakorlatvezetőként alsóbb éves hallgatók számára programozási ismereteket tanított. Ezt követően szoftverfejlesztőként tevékenykedett, hazai és külföldi szoftverek megvalósításában vett részt. Az évek során több programozási nyelvet magas szinten elsajátított, értékes gyakorlati tapasztalatot szerezve. Több szakmai vizsgával is rendelkezik szoftverfejlesztés, adatbáziskezelés és tesztelés témakörökben.

Fő kompetencia területei: adatbáziskezelés (SQL Server, Oracle), C# programozási nyelv, objektumorientált programozás


Kérdések sadatbáziskezelés (SQL Server, Oracle), C# programozási nyelv, objektumorientált programozás témákban

Kiss György

A Szegedi Tudományegyetemen végzett fizikusként. Középiskolai tanulmányait Franciaországban végezte, ennek – és későbbi külföldi munkatapasztalatainak köszönhetően – 3 nyelven beszél folyékonyan: franciául, angolul és németül.

Szakterülete az üzleti intelligencia, kiváló Oracle szakember. 10 éves tapasztalattal rendelkezik Oracle tanácsadás, adattárházak, üzleti intelligencia és kockázatelemzés területén. Számos hazai és külföldi BI projektben vett részt, így mára széles körű ismeretekkel rendelkezik az Oracle BI és a DWH termékekkel kapcsolatban. Adatbázisokkal (strukturált és nem strukturált), valamint a BI eszközökkel (OBI EE) kapcsolatos tapasztalatai mellett szaktudását különböző minősítések megszerzésével igyekszik folyamatosan bővíteni. (pl. Oracle Certified Professional (OCP) Database Administrator (9i, 11g); Oracle Certified 11g BI Foundation (OBIEE) Implementation Expert; Oracle Certified Associate (OCA) PL/SQL Developer; Talend Certified OS Data Integrator Expert (ETL tool) )
Fő kompetencia területei: OBIEE szakértő, Senior developer, DBA, project technical manager.


Kérdések OBIEE szakértő, Senior developer, DBA, project technical manager témákban

Kreisz József

SA Budapesti Műszaki Főiskolán (mai Óbudai Egyetem) végzett informatikusként, menedzserként és tanárként. Szakmai pályafutása során kezdetben szoftverfejlesztőként tevékenykedett, 2003-ban szoftvertesztelő lett. Később információbiztonsági és auditori területeken is jártasságot szerzett. Jelenleg egy multinacionális cég keretein belül kiemelt pénzügyi rendszerek teszttervezésével, a tesztelések menedzselésével és konkrét végrehajtásával, valamint automatikus tesztelési keretrendszerek tervezésével és implementálásával foglalkozik.
Főbb képesítései: ISTQB CTAL Test Manager, ISO27001 Internal Auditor, Data Security Officer, MSF Expert.
Fő kompetencia területei: automatikus szoftvertesztelés, tesztmenedzsment, tesztelés.
Oktatott területek: automatikus szoftvertesztelés, tesztmenedzsment, tesztelés.

Kérdések automatikus szoftvertesztelés, tesztmenedzsment, tesztelés témában

Lázár Viktor

Az első C64-es program elkészítése után 20 évnyi tapasztalatot szerzett a szoftverfejlesztés folyamatosan változó világában. Fejlesztett már üzleti szoftvert, mobil alkalmazásokat, sőt, járőr robotok programozásában is segédkezett. Hobbiként játékfejlesztéssel foglalkozik. Jelenleg vezető fejlesztőjeként a jövő webes technológiai lehetőségeit kutatja. Részes a platform-független JavaScript library, a JayData elkészítésében, elsősorban ennek szerver oldali felhasználásában node.js platformon.
Fő kompetencia területei: JavaScript, CSS3, HTML5, node.js, angular.js, web alapú platform-független mobilalkalmazás-fejlesztés, játékfejlesztés
Oktatott területek: JavaScript, CSS3, HTML5, node.js, angular.js, web alapú platform-független mobilalkalmazás-fejlesztés, játékfejlesztés

Kérdések JavaScript, CSS3, HTML5, node.js, angular.js, web alapú platform-független mobilalkalmazás-fejlesztés, játékfejlesztés témában

Marosi Attila

10 éve dolgozik az IT szakmában, mely idő során naprakészen karbantartott informatikai alapokra épülő alkotó munkát végzett. Az elmúlt 6 évben kizárólagos feladata állami érdekkörben felmerülő egyedi informatikai projektek megtervezése, menedzselése, implementálása, alkalmazás támogatása, az életciklus nyomon követése.

Nemzetközi minősítések:
Offensive Security Certified Professional (OSCP)
Offensive Security Certified Expert (OSCE)
EC-Council Certified Ethical Hacker (CEH)
EC-Council Certified Security Analyst (ECSA)

Fő kompetencia területei: IT biztonság és forensics (kriminalisztika), IP hálózatok, biztonságos szoftverfejlesztés, betörési technikák és elhárításuk, reverse engineering.
IT biztonság és forensics (kriminalisztika), IP hálózatok, biztonságos szoftverfejlesztés, betörési technikák és elhárításuk, reverse engineering.

Kérdések IT biztonság és forensics (kriminalisztika), IP hálózatok, biztonságos szoftverfejlesztés, betörési technikák és elhárításuk, reverse engineering témákban.

Micskei Zoltán

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen szerzett mérnök-informatikusi oklevelet 2005-ben, majd 2013-ban PhD doktori fokozatot.
Certified Tester Advanced Level minősítéssel rendelkezik.
Több mint 10 éves kutatási és oktatási tapasztalata van. Rendszeresen vesz részt nemzetközi kutatási projektben, tagja konferenciák programbizottságának és ad elő szakmai rendezvényeken.
Fő kutatási területe a szoftvertesztelés, azon belül is a tesztelési nyelvek és a tesztgenerálás. Célja, hogy kutatásai során innovatív, a gyakorlatban is használható eszközöket és módszereket dolgozzon ki.
A BME kiváló oktatója, egyetemi munkásságáról bővebben.
Fő kompetencia területei: szoftvertesztelés MBT, tesztelési nyelvek és tesztgenerálás
Oktatott területek: szoftvertesztelés MBT, tesztelési nyelvek és tesztgenerálás

Kérdések szoftvertesztelés, MBT, tesztelési nyelvek, tesztgenerálás témában

Mizsák Krisztián

A Szegedi Tudományegyetem Természettudományi Kar programtervező matematikus szakán és ugyanitt a Gazdálkodástudományi Kar közgazdász szakán végzett.
Kezdetektől fogva a webes alkalmazásfejlesztés és a tesztelés volt a kedvenc területe, az elmúlt 10 év során nagy szakértője lett az internetes technológiáknak és multimédiás tartalmaknak. Számos magyarországi és nemzetközi weboldal tervezése, programozása és tesztelése kapcsolódik a nevéhez. Certified Tester Advanced Level minősítéssel rendelkezik.
Fő kompetencia területei: HTML, CSS, JavaScript, PHP és más szerveroldali technológiák, Java, MySQL, Flash és ActionScript, tesztelési módszertanok, automatizált tesztelési eszközök.
Oktatott területek: PHP, Apache, MySQL, tesztelés, webfejlesztés, Flash, Actionscript, HTML, CSS

Kérdések PHP, Apache, MySQL, tesztelés, webfejlesztés, Flash, Actionscript, HTML, CSS témában

Molnár András

A nyíregyházi Bessenyei György Tanárképző főiskolán végzett, mint matematika-számítástechnika szakos tanár. Közel 13 éve foglalkozik Oracle termékekkel, főleg OLTP Oracle adatbázisok adminisztrálása, hangolása, üzemeltetése, üzemeltetés támogatási területeken.
Nagy tapasztalata van Oracle adatbázisok terén egészen a 7.1.3-as verziótól a 11gR2-ig mind egy szerveres, mind clusteres implementációkban. Mintegy 4 éve napi rendszerességgel alkalmazásszerverek adminisztrálásával, üzemeltetésével bővült tevékenységi köre, ezek közé tartoznak az Oracle IAS és Oracle Weblogic szerverek single és clusteres kiépítésekben.
Fő kompetencia területei: Oracle adatbázisok és alkalmazásszerverek adminisztrálása, üzemeltetése és hangolása.
Oktatott területek: Oracle adatbázisok és alkalmazásszerverek admnisztrálása, üzemeltetése és hangolása.

Kérdések Oracle adminisztrációs témában

dr. Mozsik Tibor

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán végzett jogászként. Ügyvédjelölti gyakorlatát a budapesti Ormós Ügyvédi Irodánál töltötte, ahol elsősorban az információtechnológiához és elektronikus kereskedelemhez kötődő jogterületekkel, így a szellemi alkotások jogával (szoftver-, védjegy- és know-how védelme), távközlési joggal és médiajoggal kapcsolatos ügyekkel foglalkozott. Az újságírást még az egyetemi tanulmányai mellett kezdte el: 1996-1999 között a Népszabadság gazdasági rovatánál dolgozott, 1999-2002 között az [origo] gazdasági rovatvezetőjeként, majd az Üzleti Negyed szerkesztőjeként tevékenykedett; 2002-ben az Index gazdasági rovatánál dolgozott. 2003-tól a Computerworld-Számítástechnika szerkesztője és újságírója. Az elmúlt évtized során több száz üzleti informatikai, illetve az ehhez kapcsolódó jogi kérdésekkel kapcsolatos cikke jelent meg.
Fő kompetencia területei: szellemi alkotások joga, távközlési és média jog, üzleti informatika
Oktatott területek: szellemi alkotások joga, távközlési és média jog, üzleti informatika

Kérdések szellemi alkotások joga, távközlési és média jog, üzleti informatika témában

Nagy Ákos

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem MSc. képzésén, Alkalmazott Informatika szakirányon folytatta tanulmányait. Több éve aktívan részt vesz az egyetemi oktatásban, kutatásban és ipari projektekben. Többszörös TDK és OTDK első helyezett, nemzetközi konferenciák előadója. Elsődleges kutatási területei a kódgenerálás és a kódanalízis, az ipari projektek során elsősorban az alkalmazások szerveroldali komponenseinek a fejlesztéséért felelős, mindezt a vonatkozó Microsoft technológiákat alkalmazva.

Nemzetközi minősítések:
Microsoft Certified Technology Specialist
Microsoft Certified Professional Developer
ISTQB Certified Tester Foundation Level

Fő kompetencia területei: szoftverarchitektúrák, C#, .NET fejlesztés, Windows Communication Foundation, ASP.NET Web API, Entity Framework, Microsoft Azure.
Oktatott területek: szoftverarchitektúrák, C#, .NET fejlesztés, Windows Communication Foundation, ASP.NET Web API, Entity Framework, Microsoft Azure

Kérdések szoftverarchitektúrák, C#, .NET fejlesztés, Windows Communication Foundation, ASP.NET Web API, Entity Framework, Microsoft Azure témában

Nagy Domokos

Okleveles mérnök informatikus, rendszermérnök, IT biztonsági mérnök.
Elméleti ismereteit az Óbudai Egyetem - Neumann János Informatikai Karán és az EC-Council szervezetnek köszönhetően sajátította el. Gyakorlati tapasztalatait a későbbiek során a nemzetközileg is jelentős szerepet betöltő Offensive Security-nál, a szintén internacionálisan ismert és elismert Cisco Academy-nél, illetve egyéb nagyvállalatoknál és állami cégeknél szerezte. Széles körben kitüntetett publikációi a drótnélküli eszközök biztonsági problémáival és jelszótörési-, illetve auditálási-esetekkel foglalkoznak.

Nemzetközi minősítések:
Offensive Security Certified Professional (OSCP)
Implementing Cisco IOS Network Security
EC-Council Certified Ethical Hacker (CEH)
EC-Council Certified Security Analyst (ECSA)

Fő kompetencia területei: vezetékes és vezeték nélküli hálózatok, IP technológiák, betörési technikák – detektálás/elhárítás.
Oktatott területek: vezetékes és vezeték nélküli hálózatok, IP technológiák, betörési technikák – detektálás/elhárítás.

Kérdések vezetékes és vezeték nélküli hálózatok, IP technológiák, betörési technikák – detektálás/elhárítás.  témában

Oroszi Norbert

Oroszi Norbert, információbiztonsági szakember. A KÜRT Zrt. munkatársa, az itSMF Magyarország elnökségi tagja. Az elmúlt 10 évben 45 informatikai menedzsment és biztonsági projektben vett rész. Tapasztalatait egyaránt kiterjednek pénzintézetekre, állami intézményekre és termelővállalatokra. Gyakorlati tapasztalatokra épülő oktatási tevékenységét 4 évvel ezelőtt kezdte meg, ITIL és Cobit területen. Fő kompetencia területei: informatikai irányítás (Cobit), informatikai rendszerek üzemeltetése és fejlesztése (ITIL), kockázatmenedzsment, informatikai rendszerek auditálása, információbiztonság Oktatott területek: ITIL, Cobit, információbiztonság, informatikai irányítás, kockázatmenedzsment, informatikai audit

Kérdések ITIL, Cobit, információbiztonság, informatikai irányítás, kockázatmenedzsment, informatikai audit témában

Pásztori Bernadett

A Budapesti Corvinus Egyetem pénzügyi befektetéselemző szakán szerzett diplomát, majd az Eötvös Lóránd Tudományegyetem jogi szakokleveles közgazdász képzését is elvégezte. Az egyetem elvégzése után egy pénzügyi informatikai szoftvereket fejlesztő cégnél helyezkedett el, majd pedig egy hazai bank kockázatkezelésén kamatoztatta tudását. Oktatás területén már több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik, ugyanis már az egyetemi tanulmányai mellett az Általános Vállalkozási Főiskolán tanított statisztikai ismereteket. Később pedig rendszeresen oktatott vállalati pénzügyek tárgyat a Budapesti Corvinus Egyetemen.
Fő kompetencia területei: vállalati pénzügyek, kockázatkezelés, Basel II.
Oktatott területek: projektvezetés, projektmenedzsment, PRINCE2, PMI PMP

Kérdések vállalati pénzügyek, kockázatkezelés, Basel II témában

Rácz György

A Budapest Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Műszaki Informatika szakán végzett Szoftvertechnológiák és Üzleti távközlés szakirányokon, majd posztgraduális képzésben ugyanott bankinformatikus mérnöki diplomát is szerzett.
Már az egyetem alatt kapcsolatba került globális távközlési cégekkel, ahol az elmúlt 10 év alatt az üzleti távközlés és a hozzá kapcsolódó projektvezetés területén dolgozott vezető távközlési cégek magyar és európai központjaiban.
Fő kompetencia területei: üzleti távközlés, projektmenedzsment, projektvezetési módszertanok (PRINCE2, PMI PMP, MSP).
Oktatott területek: projektvezetés, projektmenedzsment, PRINCE2, PMI PMP

Kérdések projektvezetés, projektmenedzsment, PRINCE2, PMI PMP témában

Sándor Dénes György

A Dunaújvárosi Főiskolán és a Pannon Egyetemen szerezte diplomáit, Mérnöktanár, Informatikus és Multimédia informatikusként. Számos Microsoft Certified végzettséggel rendelkezik, többek közt MCSE és MCITP minősítésekkel. Pár év oktatást követően több mint 5 éve dolgozik multinacionális környezetben informatikus mérnökként és tervezőként.
Fő kompetencia területei: Microsoft operációs rendszerek, felhasználói és rendszer adminisztrátori alkalmazások, Office (Word, Excel, Access, Power Point).
Kérdések Microsoft operációs rendeszerek, felhasználói és rendszer adminisztrátori alkalmazások, Office (Word, Excel, Access, Power Point) témakörökben

Microsoft operációs rendszerek, felhasználói és rendszer adminisztrátori alkalmazások, Office (Word, Excel, Access, Power Point)

Stefan Ondek

1997 óta foglalkozik Project menedzsmenttel. Mérnöki diplomát szerzett Pozsonyban a Közgazdasági Egyetemen, majd a svájci Universität St. Gallen egyetemen folytatta tanulmányait. Folyékonyan beszél angol, német és cseh nyelven, anyanyelve a szlovák. Tanúsított senior project manager, PRINCE2 tanácsadó és vezető tréner. Munkássága során nagy tapasztalatra tett szert az információ és távközlési technológia, valamint a bankszektor területén.
Rendszeresen tart előadásokat szakmai rendezvényeken, továbbá a projektmenedzsment területén képzéseket tart Szlovákiában, Cseh Köztársaságban, Lengyelországban, Ausztriában és Nagy-Britanniában.
Fő kompetencia területei: PMI PMP, PRINCE2 Registered Practitioner, IPMA B+ - CIPM/CSPM, PMI PMP, PRINCE2 Registered Practitioner, MSP - Managing Successful Programmes Practitioner, P3O - Porfolio, Programme & Project Offices Foundation, TOCICO Certificate of Achievement
Oktatott területek: projektvezetés, projektmenedzsment, PRINCE2, PMI PMP

Kérdések projektvezetés, projektmenedzsment, PRINCE2, PMI PMP témában

Szabó Imre

Tanulmányait oktatásinformatikus és Angol bölcsész szakokon végezte. 2002 óta dolgozik trénerként, tanácsadóként és vezetőként jellemzően informatikához, felnőttképzéshez közel eső területeken. 2004 óta vezet projekteket PRINCE2 és PMP módszertan szerint. Amellett, hogy folyamatosan képzi magát az üzleti és technológiai területeken megjelenő újdonságok terén sikerült megőriznie pedagógiai beállítottságát.
Fő kompetencia területei: projektmenedzsment, kommunikáció, prezentáció módszertan, prezentációk vizuális támogatása (Prezi, Videoscribe, PPT, Keynote, stb.), Business English Communication.
Oktatott területek: projektmenedzsment, kommunikáció, prezentáció módszertan, prezentációk vizuális támogatása (Prezi, Videoscribe, PPT, Keynote, stb.), Business English Communication

Kérdések projektmenedzsment, kommunikáció, prezentáció módszertan, prezentációk vizuális támogatása (Prezi, Videoscribe, PPT, Keynote, stb.), Business English Communication témában

Szentirmai Donát

1995-ben végzett a GATE gépészmérnöki karán, ahol mérnökmatematikusi és mérnöktanári diplomát is szerzett. 1995-től dolgozik a felnőttoktatásban, főleg programozó- és rendszergazda képzésben oktat, készít normál és távoktatási tananyagokat. Emellett 2005-ben diplomázott a BMGE Építészmérnök karán. 2003-tól tart MS Project tanfolyamokat. 2008-2012 között Projektmenedzsment, Adatbázis kezelés és Ügyvitel témákban OKJ-s feladatokat készített és lektorált. 2008-tól több cég esetében segíti az MS Project Server használatának bevezetését, testreszabását, használatának oktatását. Emellett egyéb Office alkalmazások oktatásával, tananyagfejlesztéssel, illetve cégek konkrét Excel, Project, Word, PPt, Outlook, Access problémáinak VBAs megoldásával is foglalkozik.
Fő kompetencia területei: MS Project, MS Project Server, Access, Excel, Word, PPt, Outlook, Visio valamint Visual Basic for Applications: Excel, Project, Access, Word, PPt, Outlook.
Oktatott területek: MS Project, MS Project Server, Access, Excel, Word, PPt, Outlook, Visio valamint Visual Basic for Applications: Excel, Project, Access, Word, PPt, Outlook

Kérdések MS Project, MS Project Server, Access, Excel, Word, PPt, Outlook, Visio valamint Visual Basic for Applications: Excel, Project, Access, Word, PPt, Outlook témában

Szentpéteri Zsolt

A Budapest Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen végzett. Csaknem 15 éve dolgozik IT területen. Nagy multinacionális cégeknél szerzett tapasztalatot különböző projekteken mint fejlesztő, tervező, minőségbiztosító, projektvezető és csoportvezető. Több mint 8 éves projektvezetői tevékenysége alatt részt vett számos nemzetközi fejlesztési és integrációs projekten.
Fő kompetencia területei: rendszerfejlesztés, projektmenedzsment, projektvezetési módszertanok (PRINCE2, PMI PMP), folyamatszervezés, vezetői ismeretek.
Oktatott területek: projektvezetés, projektmenedzsment, PRINCE2, PMI PMP

Kérdések rendszerfejlesztés, projektvezetés, projektmenedzsment, PRINCE2, PMI PMP, folyamatszervezés témában

Dr. Tarján Lívia

Jogi diplomáját az ELTE Állam- és Jogtudományi karán szerezte. Mielőtt önálló irodáját megalapította, a Csuka és társa ügyvédi irodánál töltötte ügyvédjelölti éveit. Szakterülete a polgári jog, azon belül a szerződések joga. Munkájának legnagyobb részét kis – és középvállalkozások jogi koordinálása adja, jórészt az informatika különböző területein tevékenykedő cégek vonatkozásában. Elkötelezett híve a gyors problémamegoldásnak; mind ügyvédi, mind oktatói munkája során a gyakorlati kérdésekre helyezi a hangsúlyt.
Fő kompetencia területei: adatvédelem, szerzői jog, eDM, IT szerződések.
Oktatott területek: adatvédelem, szerzői jog, eDM, IT szerződések

Kérdések adatvédelem, szerzői jog, eDM, IT szerződések témában

Tóth Árpád

Szoftvertesztelő mérnök és okleveles programozó matematikus. 2007 óta foglalkozik szoftverteszteléssel. Kezdetben a Nokia Siemens Networks, jelenleg pedig a Deutsche Telekom különböző projektjeiben dolgozik, mint tesztmérnök. Érdeklődési területe a modell alapú tesztelés, valamint a terheléses tesztelési technikák. Korábban kifejezetten funkcionális, jelenleg pedig teljesítmény tesztekkel foglalkozik. Publikációi rendszeresen olvashatóak a Tesztelés a gyakorlatban tesztelői magazinban.
Fő kompetencia területei: tesztelési módszertanok és tesztelés automatizálás, tesztelési technikák, teszt menedzsment, tesztelést támogató eszközök, tesztelési folyamatok elemzése és fejlesztése, automatizált tesztelési eszközök.
Oktatott területek: szoftvertesztelés, szoftvertesztelési eszközök

Kérdések tesztelési módszertanok és tesztelés automatizálás, tesztelési technikák, teszt menedzsment, tesztelést támogató eszközök, tesztelési folyamatok elemzése és fejlesztése, automatizált tesztelési eszközök témában

Tóth Nikolett

A Budapesti Corvinus Egyetemen közgazdászként diplomázott. Kiváló kommunikációs és konfliktuskezelési képességgel, valamint erős angol nyelvtudással rendelkezik. Demonstrátorként az egyetemi évei alatt jelentős tapasztalatot szerzett az oktatás területén is. Oktatásszervezőként a képzések, tréningek és rendezvények szervezése, illetve lebonyolítása tartozik a feladatai közé.
Fő kompetencia területei: oktatásszervezés, ügyfélkapcsolat-menedzsment.
Fő kompetencia területei: oktatásszervezés, ügyfélkapcsolat-menedzsment.

Kérdések oktatásszervezés, ügyfélkapcsolat-menedzsment témában

Varga Emma

Gyógypedagógus és Általános Informatikus Szakember. Az elmúlt 10 évben számítástechnikát oktat felnőttképzésben, tanfolyamokon, szakiskolákban, OKJ-s képzéseken.
ECDL vizsgabiztos. Nagy tapasztalata van a Windows és az Office összes verziójának különböző szintű oktatásában, céges képzésektől, minisztériumi tanfolyamokon át, egyéni felkészítésekig. Felnőttképzésben óriási empátiával, türelemmel oktatja az időseket, a kezdőket. Igazi pedagógus hozzáállás és gyakorlat, informatikus tudással és nagy rutinnal.
Fő kompetencia területei: Microsoft Windows és Microsoft Office (Outlook, Word, Excel, PowerPoint, Project, OneNote, Publisher, Visio)
Oktatott területek: Microsoft Windows és Microsoft Office (Outlook, Word, Excel, PowerPoint, Project, OneNote, Publisher, Visio)

Kérdezzen Microsoft Windows és Microsoft Office (Outlook, Word, Excel, PowerPoint, Project, OneNote, Publisher, Visio) témákban

Zentai Péter Áron

Már a Széchényi István Egyetemen folytatott tanulmányait megelőzően, több mint 20 éve szoftverfejlesztéssel foglalkozik. Számos projektben bizonyított már, általában ő felelős a tervezési döntésekért, de vezető fejlesztőként mindig részt vesz a tényleges kódolásban is. Több programnyelvben otthon van, de igazán a legújabb technológiákkal szeret foglalkozni. Jelenleg a JayStack Technologies elnökeként tevékenykedik, és részt vesz a platform-független JavaScript library – a JayData - fejlesztésében architektként.
Fő kompetencia területei: JavaScript framework-ök, jQuery, C#, .NET, ASP.NET MVC, Agile módszertan XML.
Oktatott területek: JavaScript framework-ök, jQuery, C#, .NET, ASP.NET MVC, Agile módszertan XML.

Kérdések JavaScript framework-ök, jQuery, C#, .NET, ASP.NET MVC, Agile módszertan XML témában.Masterfield Oktatóközpont
Informatikai tanfolyamok, képzések (Szoftverfejlesztő, programozó, szoftver tesztelő, biztonsági, projektmenedzsment, pénzügyi, bankinformatikai)
1134 Budapest, Róbert Károly krt. 82-84. (Cooper Center)
Vezetékes telefon:06-1-288-0176; Mobil telefonszámok: 06-20-967-3200 vagy 06-20-967-3700