fbpx

Akadémiai programok a Masterfieldnél!

10 éve vagyunk a hazai informatika-és projektmenedzsment felnőttképzés piacon. Bevett gyakorlatunk szerint kurzusaink általában maximum 5 naposak, így egy hét alatt kényelmesen elvégezhetőek, az előadások során átadott tudás és tananyag az otthoni felkészüléssel kiegészülve elegendő egy-egy témakör lefedésére.

Vannak azonban olyan nagy témakörök, amelyek mély megismerésére és gyakorlati elsajátíthatóságára több időt kell szentelnünk. Ezek a képzések általában az alapszintről indítanak. 

JUNIOR PROGRAMOZÓ AKADÉMIA I. - II.  

A Junior Java programozó akadémia a szoftverfejlesztés iránt érdeklődő magánszemélyeknek és cégeknek szól, akik hétvégi kurzusokon szeretnének piacképes IT ismeretekre szert tenni. A sorozat 3 egymásra épülő modulból áll, melyek mindegyike önállóan is használható ismeretanyaggal ruházza fel a résztvevőket. A kurzus elvégzése után a diákok képesek lesznek önállóan létrehozni egyszerűbb szoftvereket Java nyelven, illetve igény esetén akár nemzetközileg elismert programozói vizsgát is szerezhetnek. Továbbképzési lehetőségként a hallgatók a második és harmadik modulon Java EE vagy Android alkalmazásfejlesztői szakokon fejleszthetik tudásukat.

Tanfolyam hossza: 64 tanóra, 8 egymást követő szombat, napi 8 tanóra, 9.00-16.30

Ára: 199 500 HUF + ÁFA 

 

 

SZOFTVERTESZTELŐI AKADÉMIA I.- II. - III.

A Szoftvertesztelői akadémia a szoftverfejlesztés minőségbiztosítási oldala iránt érdeklődő magánszemélyeknek szól, akik szeretnének piacképes IT ismeretekre szert tenni. Az akadémia három specializáltan összeállított modult tartalmaz.

Az első modul átfogó alapismeretekkel és gyakorlatban használható módszertani szemlélettel ruházza fel a résztvevőket. A kurzus elvégzése után a diákok képesek lesznek a szoftverfejlesztési projektek során előforduló ellenőrzési és tesztelési feladatok megértésére és átlátására, egyszerűbb tesztelői feladatok ellátására. A modul befejezésével a résztvevők igény szerint hivatalos, nemzetközi minősítést szerezhetnek.  

Tanfolyam hossza: 80 tanóra, 5 nap intenzív, utána heti 1 hétköznap, napi 8 tanóra, 9.00-16.30

Ára: 249 500 Ft + Áfa 

IT BUSINESS ANALYST AKADÉMIA

Az IT Business Analyst akadémia a szoftverfejlesztés üzleti oldala iránt érdeklődő magánszemélyeknek szól, akik szeretnének piacképes IT ismeretekre szert tenni. A sorozat egy modulból áll, mely átfogó alapismeretekkel és gyakorlatban használható ismeretanyaggal ruházza fel a résztvevőket. A kurzus elvégzése után a diákok képesek lesznek egy szoftverbevezetési projekt üzleti és informatikai igényfelmérésre, folyamatok alapszintű optimalizálására, illetve az ehhez kapcsolódó dokumentációs és adatelemzési feladatok ellátására. 

Tanfolyam hossza: 120 tanóra, 5 nap intenzív, utána heti 1 hétköznap, napi 8 tanóra, 9.00-16.30

Ára: 374 500 Ft + Áfa