Lezajlott a Szoftvertesztelés 2015 konferencia

2015-04-23

Áprlis 21-én vette kezdetét az IIR Magyarország által szervezett tesztelőkonferencia. A Masterfield Oktatóközpont kiállítóként és résztvevőként is megjelent a rendezvényen. Az előadások a korábbi évekhez hasonlóan egyaránt bizonyultak...

Áprlis 21-én vette kezdetét az IIR Magyarország által szervezett tesztelőkonferencia. A Masterfield Oktatóközpont kiállítóként és résztvevőként is megjelent a rendezvényen.

Az előadások a korábbi évekhez hasonlóan egyaránt bizonyultak színvonalasnak és hasznosnak. Az előadók idén is változatos ipari és szolgáltatói területekről képviseltették magukat.

A kétnapos konferencián a hallgatók a gazdasági élet gyakorlati aspektusaira fókuszáló  szakmai előadások, vitafórumok, esettanulmányok és kerekasztalbeszélgetések mentén követhették nyomon a hazai szoftvertesztelői szakma érdekességeit, problémáit, megoldásait. Elsősorban hazai és multinacionális közép- és nagyvállalatok felsővezetőinek, gyakorló szakembereinek tapasztalati beszámolóin, esettanulmányain keresztül kerültek bemutatásra az üzleti világ aktuális témái, időszerú kérdései.

A rendezvény keretein belül a résztvevőknek alkalmuk nyílt a tapasztalatcserére, kapcsolatépítésre, naprakész információk megszerzésére, a problémás kérdések megvitatására. Az esemény tehát rendkívül hasznos szakmai információkat és érdekességeket vonultatott fel a hazai tesztelés világából.

A konferencia 2. napján a szervezők a résztvevők között kisorsolták a  Masterfield Oktatóközpont ISTQB Foundation Level - Agile Tester Extension vizsgafelkészítő tanfolyamát. A szerencsés nyertes Bocsi Barna, akit szeretettel várunk képzésünkre!

Standunkhoz természetesen korábbi játékunk két nyertese Fekete Ramóna és Sipiczki Janka is ellátogatott, akik szintén méltatták a rendezvény előadóit, a széleskörú szakmai tartalmat és a tapasztalatcsere lehetőségét.

iir2015