Megjelent az ISTQB Agile Tester Extension e-learning!

2015-05-05

Az International Software Qualification Board minősítési rendszerében 2014 közepén jelent meg az add-on fogalma, amely egy már meglévő Foundation vagy Advanced Level minősítést egészíti ki egy-egy speciális területtel. Az első ilyen add-on ké...

Az International Software Qualification Board minősítési rendszerében 2014 közepén jelent meg az add-on fogalma, amely egy már meglévő Foundation vagy Advanced Level minősítést egészíti ki egy-egy speciális területtel. Az első ilyen add-on képzés a Foundation Level egy kiegészítése, az Agile Tester.

Az Agile Tester kiegészítés a napjainkban nagyon népszerú agilis fejlesztési módszertanok sajátosságait és az ehhez kapcsolódó speciális szoftvertesztelési technikákat mutatja be.

2015 februárjában Magyarországon magyar előadóval elsőként a Masterfield Oktatóközpontnál vehettek részt az érdeklődők Agile Tester képzésen.

Agile Extension tanfolyamunkhoz hivatalos angol nyelvú minősítő vizsga kapcsolódik. Első Agile Tester képzésünk eredményességét bizonyítja, hogy valamennyi résztvevő sikeres vizsgát tett.

A magyar nyelvú vizsgafelkészítő után most már elérhető az angol nyelvú e-learning képzés is!

Agile Tester Extension e-learning tanfolyamunk természetesen az ISTQB által akkreditált, 16 órás és tartalmilag megegyezik az osztálytermi tanfolyamokkal.

Szeretne többet megtudni e-learning képzéseinkről? Kattintson ide!

E-learning tananyagunk az alábbiakat tartalmazza:

  • Prezentációk online megtekinthető videó formában
  • Prezentációk letölthető hanganyagban (mp3)
  • Mintavizsga/kérdéssorok az interaktív tananyagban
  • Példa vizsgakérdések letölthető formában
  • Feladatok és megoldásaik
  • Ajánlott olvasmányok
  • Egyéb segédanyagok (pl. vizsgafelkészülési útmutató)

Amennyiben részt szeretne venni e-learning képzésünkön, regisztráljon weboldalunkon!

Agile Extension