fbpx

10 nagyszerú eszköz, amely megkönnyíti a webfejlesztők munkáját

2015-07-15

Az egész IT szakmára igaz, de a webfejlesztők esetében kiemelt fontosságú, hogy folyamatosan figyeljék a gyorsan változó trendeket, nyomon kövessék az aktuális híreket, újdonságokat. Ebben szeretnénk most segíteni, ezért összeszedtünk néh...

Az egész IT szakmára igaz, de a webfejlesztők esetében kiemelt fontosságú, hogy folyamatosan figyeljék a gyorsan változó trendeket, nyomon kövessék az aktuális híreket, újdonságokat. Ebben szeretnénk most segíteni, ezért összeszedtünk néhány új, hasznos eszközt, mint például generátorok, jQuery pluginok, framek, illetve egyéb erőforrások és szolgáltatások. Reméljük, mindenki talál köztük kedvére valót, melyet aztán munkája során kamatoztatni tud.

1. jQuery.scrollSpeed

A jQuery.scrollSpeed kiterjesztéssel az egyéni görgetés sebességét szabályozhatjuk a modern böngészőkben.

JQuery.scrollSpeed

2. Decorator

A Decorator egy Front-End keretrendszer, amely webes és mobil alkalmazások létrehozásában nyújt segítséget. HTML, CSS és JavaScript alapokon múködik, és számos előre beépített komponenst foglal magában.

Decorator

3. transfer.sh

Segítségével egyszerúen oszthatunk meg fájlokat a parancssorból.

transfer.sh

4. Awesomplete

Az Awesomplete elnevezésú JavaScript könyvtárral szókiegészítő widget-et hozhatunk létre weboldalainkon. Awesomplete-t Lea Verou, W3C CSS munkacsoport szakértője alkotta meg.

Awesomplete

5. CSS Sans

CSS Sans segítségével stíluslapokkal hozhatunk létre fontokat.

CSS Sans

6. Datedropper

Datedropper egy olyan jQuery plugin, amivel gyorsan és egyszerúen tudjuk kezelni a beviteli mező időpontjait.

Datedropper

 

7. Selectordie

A Selectordie nevú jQuery plugin segítségével a