fbpx
Ismét megrendezésre kerül a C++ Grand Prix és a BankTech Java Challane programozóverseny. A C++ Grand Prix by NNG 2015 országos programozóversenyre informatikus hallgatók és tapasztalt szakemberek jelentkezhetnek. A bajnokság célja a résztvevő...

Ismét megrendezésre kerül a C++ Grand Prix és a BankTech Java Challane programozóverseny.

A C++ Grand Prix by NNG 2015 országos programozóversenyre informatikus hallgatók és tapasztalt szakemberek jelentkezhetnek.
A bajnokság célja a résztvevők gyakorlati készségeinek fejlesztése és felmérése, valamint olyan tehetségek felkutatása, akikből a jövő kiemelkedő fejlesztői válhatnak.
A selejtezőn a résztvevők háromfős csapatokban C++ programozási és problémamegoldási feladatokat oldanak meg online felületen, virtuális irodai környezetben.
Ezt követően a legjobb 10 csapat élő döntő keretein belül oldja meg az utolsó kódolási feladatot, a megoldásokat pedig az NNG szakembereiből álló zsúri értékeli.

A versenyre 2015. október 26-án éjfélig lehet
jelentkezni.
Bővebb információ: www.programozoverseny.hu

 

A BankTech Java Challenge programozóverseny a vállalkozó szellemú egyetemisták és a már némi tapasztalattal rendelkező szakemberek számára állít kihívást.
A versenyzők a bajnokság során 3 fordulóban, problémamegoldási, kvíz és java programozási feladatokon keresztül bizonyíthatják képességeiket és Java tudásukat.
A versenyre 2015. október 22-én éjfélig lehet
jelentkezni.
Bővebb információ: www.javachallenge.hu

 

 

Verseny_plakatok