Hivatalosan elismert IREB tréning partnerek lettünk

2016-01-15

Oktatóközpontunk a 2016. évre elnyerte az IREB Recognized Training Provider címet. Mindez azt jelenti, hogy a Masterfield Oktatóközpont az IREB által hivatalosan is elismert tréning partner, tanfolyamunk megfelel az általuk...
Logo

Oktatóközpontunk a 2016. évre elnyerte az IREB Recognized Training Provider címet.

Mindez azt jelenti, hogy a Masterfield Oktatóközpont az IREB által hivatalosan is elismert tréning partner, tanfolyamunk megfelel az általuk támasztott szigorú követelményeknek. Az oktatás magyar nyelven folyik,  a tananyag és a kapcsolódó segédanyagok pedig angol nyelvúek.

Az IREB, azaz az International Requirements Engineering Board
mögött komoly nemzetközi szakértői gárda által hosszas munkával kidolgozott tananyag áll. A vizsga alapját a szoftvertesztelés világszervezete, az ISTQB által definiált modellhez nagyban hasonlító vizsgáztatási rendszer adja.

Követelmény-menedzsment? Minek?
A követelmények definiálása és a szoftverfejlesztői projekt teljes életciklusán keresztül történő menedzselése kiemelten fontos a projekt sikerét illetően. A strukturált szoftvertesztelői munka alapja a követelmények teljes körú ismerete, illetve az elemzőkkel, követelmény-szakértőkkel való folyamatos, intenzív együttmúködés.

IREB Certified Profesional Requirements Engineering (CPRE) Foundation Level vizsgafelkészítő tanfolyamunkon
megismerheti a hatékony követelmény-menedzsment alapjait. A tanfolyam során a tanulók elsajátíthatják, hogyan gyújtsük össze a követelményeket és hogyan dokumentáljuk, osztályozzuk, menedzseljük azokat.
 

Legközelebbi IREB vizsgafelkészítő tanfolyamunk februárban indul:

 

IREB Certified Profesional Requirements Engineering (CPRE) Foundation Level vizsgafelkészítő

Tanfolyam indulása: 2016. február 01. 9.00

 

Certificate