Javascript újdonságok

2016-01-21

  Hamarosan új tematikával indulnak a Masterfield Javascript tanfolyamai. A változásokról bővebben a következő hírlevelünkben számolunk be. Addig is tanfolyamainkról tájékozódjon az oldalunkon! További jó hí...

 

JS

Hamarosan új tematikával indulnak a Masterfield Javascript tanfolyamai. A változásokról bővebben a következő hírlevelünkben számolunk be.

Addig is tanfolyamainkról tájékozódjon az oldalunkon!

További jó hír a Javascripttel kapcsolatban, hogy miután a Microsoft még december elején közzétette blogján, januárban ígéretének megfelelően valóban megnyitotta a Chakrának a forráskódját.

Köszönhetően annak, hogy az Edge és Internet Explorer böngészőben (illetve UWP-appok alatt) dolgozó motor kódjai nyitottá váltak, mostantól a motort bárki beépítheti saját projektjébe is, lehetővé téve például annak szkriptelését JavaScript rutinokon keresztül. A Microsoft a forrásokat MIT licensz alatt adta ki, aminek köszönhetően gyakorlatilag semmilyen komoly megkötés nem vonatkozik a kódok felhasználására, és azok akár zárt kódú, kereskedelmi projektekbe is beépíthetők.


 

Keep_calm_and_learn_JS