ISTQB Expert Level tanfolyam először Magyarországon

2016-03-24

A Masterfield Oktatóközpont büszkén jelenti be, hogy hazánkban az első ISTQB Certified Tester Expert Level tanfolyam szervezésében vállal szerepet. A kurzus az egész világon ritkaságnak számít, a sikeres vizsgázók egy nagyon elit klub tagjai ...

A Masterfield Oktatóközpont büszkén jelenti be, hogy hazánkban az első ISTQB Certified Tester Expert Level tanfolyam szervezésében vállal szerepet. A kurzus az egész világon ritkaságnak számít, a sikeres vizsgázók egy nagyon elit klub tagjai lesznek.

A képzés a megújult ISTQB rendszerben a Core fővonalon, Expert szinten helyezkedik el. Nevének (Improving The Test Process) megfelelően egy vállalat teljes tesztelési folyamatának optimalizálásával foglalkozik.

A tanfolyam célja a már komoly tudással és tapasztalattal bíró, Test Manager bizonyítvánnyal rendelkező munkatársak fejlesztése, hogy a kurzus végére képesek legyenek a tesztfolyamat hiányosságainak feltárására, javító intézkedések kitalálására és megvalósítására, tesztelési szervezettel kapcsolatos stratégiai döntések meghozatalára.

A kurzus 2*4 napos bontásban érhető el, az első fele április 11-14. között, a második része pedig szeptember 19-22. között kerül megtartásra.

Már csak néhány szabad hely van erre a kivételes lehetőségre, melyre bevezető árunk 2000 EUR+áfa. Az akkreditált tanfolyamot, a tananyag egyik szerzője, a világszerte elismert szoftvertesztelési tanácsadó, Graham Bath tartja, angol nyelven. 

Bizakodva várjuk az új jelentkezőket és a prominens kurzust!

A további részletekért keresse munkatársainkat!