Hamarosan Power BI tanfolyamot indít a Masterfield

2016-03-30

A Microsoft Power BI az Office csomagnak egy olyan átfogó eleme, amelyben online szolgáltatásokat, és funkciókat gyújtött össze a cég. Adatait ábrázolhatja, megoszthatja a közösséggel, könnyen együttmúködve dolgozhat kollégáival, eddig ...

Microsoft Power BI az Office csomagnak egy olyan átfogó eleme, amelyben online szolgáltatásokat, és funkciókat gyújtött össze a cég. Adatait ábrázolhatja, megoszthatja a közösséggel, könnyen együttmúködve dolgozhat kollégáival, eddig nem látott, új módon.

A Microsoft fiókkal rendelkező cég szempillantás alatt összekapcsolhatja a Power BI-ban az elemzések adatait a vállalat forrásaival, egyszerúen bevonhatjuk az elemzésekbe akár az SAP rendszereket, a Dynamics CRM ügyféladatait, a Dynamics ERP rendszerét, vagy bármely SQL adatbázisra épülő alkalmazást, és igény szerint külső adatpiacon lévő adatokat is hozzárendelhetünk.

Az adatkapcsolás után a program felajánlja a legjobbnak vélt diagramtípusokat, és gyorsan felismeri az elemezni, összevetni érdemes adatokat.

A Power BI előnyei közé tartozik, hogy bármely okos eszközzel kompatibilis, Apple iOS, Android és már Windows 10 alapú eszközökön is elérhető.

Hamarosan jelentkezünk a hiánypótló képzéssorozattal!

Kurzusunk elvégzése után a felhasználó képes lesz vezetői és operatív üzleti intelligencia felületeket kezelniadatbázisokat folyamatosan frissen tartani, amelyek segítségével felgyorsíthatja a szervezeten belüli döntéshozatalt, valamint kiválóbb adatokkal, elemzésekkel dolgozhat, mint eddig bármikor korábban.