Akadémiai programok a Masterfield Oktatóközpontnál

2016-04-07

A havonta-kéthavonta megjelenő HR jelentések még sokáig azt fogják mutatni, hogy Magyarországon hatalmas az informatikus hiány. Ennek okairól már rengeteg cikk született, mi is írtunk róla, és valószínúleg még évekig kiemelt téma lesz a ...

A havonta-kéthavonta megjelenő HR jelentések még sokáig azt fogják mutatni, hogy Magyarországon hatalmas az informatikus hiány. Ennek okairól már rengeteg cikk született, mi is írtunk róla, és valószínúleg még évekig kiemelt téma lesz a magyar oktatás számára.

Akadémiai programjainkkal számos ügyfelünkkel együttmúködve szeretnénk ezen a helyzeten javítani. Gyakori eset, hogy képzésünkre a vállalatok olyan kompetens, ám egyelőre nem megfelelően képzett munkavállalókat küldenek, akiket felvesznek új munkaerőnek és a képzést költségvetésükből finanszírozzák. Így a cégek már a fizetett próbaidejük alatt biztosítják alkalmazottaik számára az átképzést/továbbképzést, maguk számára pedig az alkalmas munkaerőt.

Amitől hiánypótló és kiemelten hatékony, eredményes lesz az együttmúködés az az, hogy a cégek maguk választják meg, hogy az új kollégák mely kompetenciáit fejlesszük, mely területen képezzük őket. A cél, hogy az intenzív, de átfogó kurzus végén a munkavállalók biztos felhasználói szinten használják a kijelölt platformokat. Ennek érdekében teljesen egyedi, gyakorlati tematikát állítunk össze a cég irányadásai alapján.

A program általában vizsgával zárul, amely eredménye oktatóink által adott értékelésekkel együtt értékes adatokat szolgáltat a munkáltatónak, hogy a programban résztvevők pontosan milyen pozícióban fognak igazán beválni.

A hetekben futó szoftvertesztelő akadémia programunk tudásszomjas résztvevői 8-as termünkben ;)

A hetekben futó szoftvertesztelő akadémia programunk tudásszomjas résztvevői a 8-as termünkben ;)

Egy ilyen moduláris képzés rugalmas, több hetes és intenzív. A kurzust több témakörben is megszervezzük, a legkeresettebbek a szoftvertesztelői, Java fejlesztő és rendszerüzemeltető képzések. A tematika kialakítása kifejezetten rugalmas, magában foglalhat hálózati, SQL, Java, Linux, Windows, Excel ismereteket vagy akár egyéb speciális rendszereket (pl. SAP).

A Masterfield Oktatóközpont lelkiismeretesen és szakmailag is megbízhatóan ajánlja az Akadémiai pro képzést, mellyel minden szereplő csak nyerhet!