Egyedülálló Power BI képzés

2016-04-13

Oktatóközpontunk tovább bővíti portfólióját Korábban már írtunk egy rövid összefoglalót a Power BI-ról, ami egy igazán professzionális adatkezelő szoftver. Megnövekedett az igény egy egyre precízebb és szélesebb körben alkalmazható ...

Oktatóközpontunk tovább bővíti portfólióját

Korábban már írtunk egy rövid összefoglalót a Power BI-ról, ami egy igazán professzionális adatkezelő szoftver. Megnövekedett az igény egy egyre precízebb és szélesebb körben alkalmazható adatbázis kezelési és adatelemzési program iránt, ezért egyedülálló, haladó szintú Microsoft Power BI tanfolyamot indítunk. A képzésen azoknak érdemes részt venniük, akik már legalább haladó felhasználói szinten kezelik a Microsoft Excel programot.

A tanfolyam elvégzése után a kollégák alkalmasak lesznek akár vezetői szintú döntések meghozatalához szükséges elemzések, kimutatások elkészítésére.

Képzésünk indulásával a korábbi ügyfeleinknek is szeretnénk kedveskedni, így bármely Excel tanfolyamunkon részt vett hallgatóink 30% kedvezményt kapnak a június 9-10-ei időpontban induló kurzusunk árából, így már 55.650 forint+áfáért juthatnak hozzá. Részletek az akciókban.