Bővítjük e-learning portfóliónkat

2016-05-20

Egyre többen szeretnétek otthon tanulni, online részt venni tanfolyamainkon. Örömmel jelentjük be, hogy tovább bővítjük az e-learning tanfolyamok portfólióját, így bővebb hallgatói igényt tudunk kiszolgálni. Több képzés esetében már az ...

Egyre többen szeretnétek otthon tanulni, online részt venni tanfolyamainkon. Örömmel jelentjük be, hogy tovább bővítjük az e-learning tanfolyamok portfólióját, így bővebb hallgatói igényt tudunk kiszolgálni. Több képzés esetében már az otthoni vizsgázást is lehetővé tesszük.

A jelentős bővülést hozó új képzések tematikáját nyár elejére véglegesítjük, amelyről folyamatosan tájékoztatunk majd. Ami már biztosan elérhető lesz a már ismert és népszerú PRINCE2, ISTQB, IREB e-learningek mellett: ITIL, Agile, COBIT, PMP, Scrum.

A PRINCE2 Foundation és Practitioner tematika már frissítve elérhető.

További jó hír: az árak is lejjebb kúsznak. A PRINCE2 Foundation új ára 109.500 Ft + áfa , a Practitioneré 169.500 Ft + áfa, és továbbra is elérhető a népszerú kombinált csomag, melynek ára 209.500 Ft+áfa.

A tanfolyami díjainkba az E-learning mellett a vizsgadíj is beletartozik. A vizsgát a hozzáférés megkezdésétől számított 90 napon belül lehet letenni - a megfelelő technikai háttér biztosításával, akár otthonról is!

A megújult kinézet az eddiginél jobban segíti a hallgatót, könnyen használható, felhasználóbarát felületével hatékonyabbá válik a tanulás, egyszerúen nyomon követhető a haladás mértéke.

Bővebb információért érdeklődj nálunk az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.