Újabb ISTQB ágról indítunk képzést

2016-06-02

Az ISTQB nemrég megújult rendszeréből eddig az induló Foundation szint mellett a CORE vonalon a teljes Advanced szint elérhető volt, három képzésével: Technical Test Analyst, Test Analyst és Test Manager. A másik két ág az AGILE és a SPECIALIST...

Az ISTQB nemrég megújult rendszeréből eddig az induló Foundation szint mellett a CORE vonalon a teljes Advanced szint elérhető volt, három képzésével: Technical Test Analyst, Test Analyst és Test Manager. A másik két ág az AGILE és a SPECIALIST. Az agilis tesztelés felé már eddig is nyitottunk és tartottunk képzéseket, most azonban megragadtuk a lehetőséget és a SPECIALIST irányból is szervezünk kurzust.

Magyarországon elsőként nálunk érhető el a Model-Based Tester képzés!

modell alapú tesztelés során a tesztelendő rendszert reprezentáljuk, modellezzük. Nem az egészet, hanem elég csak a vizsgálni kívánt részegységet. Előnye, hogy a létrehozott modell után a teszteseteket már automatikusan generálhatjuk. Az automatizmusnak köszönhetően a modell könnyen áttekinthető, így a rendszer megértése is egyszerúbbé válik.

A vizsgafelkészítő kurzus első időpontjai:

2016. szeptember 15-16.

2016. november 2-3.

Bevezető ára a július 15-ig jelentkezők számára 119.000Ft + ÁFA, utána egységesen 149.500Ft + ÁFA. 

Az első vizsga tervezett időpontja pedig november 25.

A kurzusok férőhelyei limitáltak, reméljük a két alkalom időpontjának valamelyike megfelelő minden jelentkezőnknek.

Bővebb információért érdeklődj nálunk az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.