fbpx
Az elmúlt napokban Balázs kollégám is részt vett az egyedi, és ritka Felhasználóbarát felületek készítése képzésünkön, így első kézből tapasztalhatta meg az általunk nyújtott szolgáltatás minőségét. A tanfolyam befejezése után ...

Az elmúlt napokban Balázs kollégám is részt vett az egyedi, és ritka Felhasználóbarát felületek készítése képzésünkön, így első kézből tapasztalhatta meg az általunk nyújtott szolgáltatás minőségét. A tanfolyam befejezése után megkértem , hogy néhány mondatban mesélje el, hogyan érezte magát.  Természetes, hogy "hazabeszél", viszont még a szünetekben is folytatta az órai munkát, annyira élvezte.

Következzen a talán kicsit elfogult véleménye:

Masterfield Oktatóközpont: Mondanál néhány gondolatot az előzményekről?

B: Hosszú évek óta dolgozom oktatási területen, így a laikusokhoz képest talán kritikusabban szemlélem egy adott oktatásnak a minőségét és lezajlását. Idő hiányában eddig sosem vettem részt saját tréningjeinken, de kíváncsian vártam, hogy a túloldalról vizsgálhassam meg kollégáim munkáját.

MF: Miért ezt a tanfolyamot választottad?

B: Az egyetemen marketing szakirányon végeztem, illetve  régen foglalkoztam felülettervezéssel is. Érdekel a marketing és kíváncsi voltam mennyit fejlődött ez az iparág.

MF: Milyen volt a képzés struktúrája?

B: 30% elmélet, 70% gyakorlat, ezzel kifejezetten elégedett voltam. Nehéz megfogni ezt a témát, nagyon fontos megtalálni az egyensúlyt a soft és hard skills területek között.

MF: Milyen véleménnyel vagy az oktatóról?

B: Az oktatóinkra jellemző módon segítőkész,  én nagyon szeretem, ha egy tréner a való  életből vett példákra koncentrál. Nem tartom magam elméleti beállítottságú embernek, jobban preferálom a gyakorlatias, megtörtént, valós, tapasztaltok átadását workshop jelleggel.  Külön élveztem a képzés végén az önálló projekt elkészítése feladatot.

MF: Hogy érezted magad a képzésen?

B: Közvetlen és jó volt a hangulat, úgy érzem, hogy kiváló iránymutatásul szolgált a képzés, eddig is érdekelt a téma és most még nagyobb kedvem támadt,  hogy hobbiszinten gyakoroljak.

MF: Hasznosnak érezted? Ajánlanád másoknak is?

B: Akit érdekel a téma annak mindenképp. Az informatikai piacon dolgozó kollégák idő kérdése és találkozni fognak ezzel a témával valamilyen szinten.

MF: Köszi szépen, Balázs, sok sikert ezen a területen is! :)

B: Én is köszönöm.