Online és E-learning tanulási lehetőségek

2016-07-20

Manapság abban mind egyetértünk, hogy a tanulás élethosszig tart. Ma már annyi impulzus ér minket és annyi kötelezettségnek kell megfelelnünk, hogy nem mindig tudunk időt fordítani önmagunk fejlesztésére. Az internetes megoldásoknak köszö...

Manapság abban mind egyetértünk, hogy a tanulás élethosszig tart. Ma már annyi impulzus ér minket és annyi kötelezettségnek kell megfelelnünk, hogy nem mindig tudunk időt fordítani önmagunk fejlesztésére.

Az internetes megoldásoknak köszönhetően már nincs szükséged arra, hogy fizikailag is megjelenj az előadásokon. A fejlett berendezéseinknek köszönhetően lehetőséget biztosítunk számotokra kétféle internetes tanulási formára. Ezek az online tanfolyamok és az E-learning képzések.

Az első formában azon magánszemélyek találják meg a számításukat, akik az oktatás helyszínétől távolabb laknak vagy nem tartják kifizetődőnek az utazást, esetleg gyermek vagy egyéb házkörüli elfoglaltság miatt otthon kényszerülnek maradni. Az ilyen képzések anyagai valós időben történő, élő közvetítéssel jutnak el a hallgatókhoz, tehát a tanfolyamok reggel 9 órakor kezdődnek, és a kurzus végéig, általában 16:30-ig tartanak.

Jelenleg a képzéseink nagy része elérhető ebben a formátumban is! Ráadásul magánszemélyek részére 30% kedvezményt biztosítunk ebben a formában!

Az e-learning esetében még rugalmasabb a haladás üteme. A rendszerben feltöltött anyagok meghatározott ideig elérhetőek, feldolgozásuk egyéni tempóban történhet. A munkahelyednek sem muszáj nélkülöznie téged azalatt sem, míg tanulsz. A magas presztízsú, angolnyelvú képzéseink közül választhatjátok az e-learningetISTQB (Foundation Level, Agile Tester, Test Manager,Test Analyst), illetve IREB és PRINCE2 (Foundation, Practioner).