Tanulj ősszel, célzottan, rövid idő alatt

2016-07-28

Szeptemberben közel 75 ezer hallgató kezdi meg a tanulást a felsőoktatásban. A jelentkezők keddig izgulhattak, amikor is megérkeztek a ponthatárok, valamint a felvételi eredmények. Az informatikai képzések idén a 3. legnépszerúbbhelyen vé...

Szeptemberben közel 75 ezer hallgató kezdi meg a tanulást a felsőoktatásban. A jelentkezők keddig izgulhattak, amikor is megérkeztek a ponthatárok, valamint a felvételi eredmények. Az informatikai képzések idén a 3. legnépszerúbbhelyen végeztek, ennél többen csak gazdasági és óvodapedagógus szakra jelentkeztek.

A jogi-, és tanárképzéséről híres Eötvös Loránd Tudományegyetemen a legnépszerúbb szak a programozó informatikus lett, 600-nál is több felvett hallgatóval. Egyre több fiatal ismeri fel, hogy az informatikába megéri invesztálni.

A Masterfield Oktatóközpont azoknak az igényeit szeretné kiszolgálni, akik nem a felsőoktatásban képzelik el az elkövetkezendő éveiket, hanem rövid idő alatt szeretnének gyors és hasznos tudást szerezni.

5 tantermünkkel, több tucat korszerú számítógéppel és elismert oktatókkal várjuk a tanulni vágyókat.

A vállalati ügyfelek őszre általában véglegesítik az éves továbbképzési terveiket és már a nyaralások sem nehezítik meg a munkatársak összeszervezését. Éppen ezért a nyár után megemelt számú, bővebb képzési kínálattal várunk benneteket, közel 100 tanfolyamunkon.