Újabb Microsoft képzés, itt az Azure!

2016-08-16

A Microsoft Azure egy felhőalapú szolgáltatást nyújtó eszköze a Microsoft vállalatnak. Nehéz lenne pontosan definiálni, hiszen nagyon sokrétú. Öndefiníció szerint egy alkalmazás, keretrendszer és platform, ami bármihez használható vá...

A Microsoft Azure egy felhőalapú szolgáltatást nyújtó eszköze a Microsoft vállalatnak. Nehéz lenne pontosan definiálni, hiszen nagyon sokrétú. Öndefiníció szerint egy alkalmazás, keretrendszer és platform, ami bármihez használható vállalati környezetben. Fő célja, hogy integrálja az adattárolást és elemzést a felhőbe, így levéve a terhet a helyi számítógépekről. 

Segítségével összehangoltan elemezheted adataidat, kezelheted hálózatodat, tárolhatod adatbázisaidat és fájlaidat, valamint felgyorsíthatod webszolgáltatásaidat.

Az integrált és felügyelt eszközökkel gyorsan és egyszerúen elkészíthetők a vállalati, mobil-, web- és IoT-alkalmazások, és felhasználása közben a már meglévő szaktudás és technológia is alkalmazható.

Több, vállalati környezetben naponta használt virtuális eszközt ölel magába az Azure, mint például az SQL Server, SharePoint, Active Directory, HPC Pack vagy a Dynamics. 

Az Azure a meglévő környezetet terjeszti ki és ezt rugalmasan teszi, hiszen teljesen nyílt felhőszolgáltatást nyújtó platform. Minden fontosabb nyelvet, kiterjesztést és rendszert támogat. Bizony iOS-t és Linuxot is! ;) 

Mivel egyre növekszik az alkalmazást használók száma, már szeptemberben bevezetjük a Microsoft Azure kurzusunkat. További információval hamarosan jelentkezünk.