HUSTEF és UCAAT konferencia

2016-09-01

A HUSTEF nemzetközi szoftvertesztelői konferenciát idén hatodik alkalommal rendezi meg a Hungarian Testing Board. A prémium rendezvény a közép-európai régióban a témájának vezető konferenciája. A szoftvertesztelés specialistái gyú...

A HUSTEF nemzetközi szoftvertesztelői konferenciát idén hatodik alkalommal rendezi meg a Hungarian Testing Board. A prémium rendezvény a közép-európai régióban a témájának vezető konferenciája. A szoftvertesztelés specialistái gyúlnek össze, mind fejlesztői, mind alkalmazó felhasználói oldalról, így a fejlesztéseket élesben használók és a kutatók átadják tudásukat a legfrissebb, legújabb technológiákkal kapcsolatban.

Az eseményt 2016. október 24-25-én rendezik meg a Groupama Arénában.

Egyből a HUSTEF után szervezik meg az UCAAT konferenciát, szintén a Hungarian Testing Board közremúködésével. A tesztelés automatizálásáról szóló 3 napos konferencia október 26-28. között lesz.

20% kedvezményben részesülnek az UCAAT árából azok az érdeklődők, akik mindkét rendezvényen részt vesznek, illetve érdemes lecsapni az early bird jegyekre is. Mi szóltunk időben! :)

A Masterfield Oktatóközpont több éve büszke partnere az eseményeknek, hiszen a szoftvertesztelés széles spektrumát fedik le kurzusaink. Az ISTQB képzéság a kínálatunk egyik legérdekesebb és legspeciálisabb komponense.

Portfóliónk legújabb tagja a Model-Based Tester tanfolyam, amelyről korábban itt írtunk.

ISTQB Foundation Level - Model-Based Tester vizsgafelkészítő

Szeptember 15. - 149 500 Ft + ÁFA