ISTQB Model-Based Tester képzés, először Magyarországon

2016-09-09

Elérkezett a várva várt Model-Based Tester szoftvertesztelői tanfolyam. Büszkék vagyunk rá, hogy meghonosíthatjuk a nemzetközileg is ritkaságnak számító képzést, amelyet most első alkalommal bevezető áron, 149.500 Forint + áfa helyett 119...

Elérkezett a várva várt Model-Based Tester szoftvertesztelői tanfolyam. Büszkék vagyunk rá, hogy meghonosíthatjuk a nemzetközileg is ritkaságnak számító képzést, amelyet most első alkalommal bevezető áron, 149.500 Forint + áfa helyett 119.500 Ft + áfáért érhettek el.

modell alapú tesztelés az ISTQB Specialist ágán helyezkedik el, és mint bármely más szoftvertesztelői képzésünk esetében, a kurzus elvégzése után igény szerint nemzetközi vizsga tehető. 

A tanfolyamon a hallgatók átfogó képet kapnak a modell-alapú tesztelésről, amely nemcsak Magyarországon, hanem nemzetközi viszonylatban is különleges témakörnek számít. A képzésen a vizsgafelkészítés mellett nagy hangsúlyt kapnak a valós életből vett gyakorlatok és példák, így segítve a tanultak későbbi alkalmazását.

A képzés bevezető ára:

119.500 Ft + ÁFA

Időpontja: szeptember 15-16. (csütörtök-péntek)

Használjátok ki a ritka lehetőséget, jelentkezzetek egyedülálló kurzusunkra minél előbb! :)