fbpx

A Masterfield Oktatóközpont új képzéssel jelentkezik. Python programnyelvet korábban is oktattunk, mostantól azonban már nem csak vállalati, hanem nyílt képzés formájában is elérhető a tanfolyam. Olvashatóságával és a programozói ...

A Masterfield Oktatóközpont új képzéssel jelentkezik. Python programnyelvet korábban is oktattunk, mostantól azonban már nem csak vállalati, hanem nyílt képzés formájában is elérhető a tanfolyam.

Olvashatóságával és a programozói munka könnyítésének filozófiájával jött létre, így nem meglepő, hogy a világ legkedveltebb 5 programnyelvének egyike.

Python legfontosabb alkalmazási lehetőségei: prototípus készítés, backend webfejlesztés, mesterséges intelligencia, adatelemzés, tudományos számítások. Ezenfelül akár játékok és desktop alkalmazások készítésére is kiterjedt könyvtárai vannak.

A Python egy általános célú, magas szintú programozási nyelv. Objektumorientált programozást tesz lehetővé, melyben az objektumok önállóak és zártak, de programozásukat egymással interakcióba lépő elemekre bontva oldhatjuk meg.

A forrás- és a tárgykód nincs különválasztva, tehát a programnyelv interpreteres nyelv. Automatikus memóriakezelést és dinamikus típusokat használ. 

Széles körben használható, operációsrendszer és platform független!

 

Python programozás

Ára: 129 000 Ft + áfa 

Időpont: október 24-26. és december 5-7.

 


Jövő hét szerdán és csütörtökön (5-6-án) megtaláltok minket a HVG Állásbörzén!

Tanulni és oktatni vágyókat is várjuk sok szeretettel!

 

A Masterfield Oktatóközpont standja:

C39, az Új Nemzedék Központ előtti pihenő mellett.

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött! 

Bővebb információ: HVG Állásbörze honlapja  

A helyszín elérése: SYMA csarnok