Python tanfolyam, HUSTEF, Versenyek

2016-10-13

Új tanfolyamot indítunk október 24-én.  A Python legfontosabb alkalmazási lehetőségei:prototípus készítés, backend webfejlesztés, mesterséges intelligencia, adatelemzés, tudományos számítások. Ezenfelül akár játékok és desktop ...

Új tanfolyamot indítunk október 24-én. 

Python legfontosabb alkalmazási lehetőségei:prototípus készítés, backend webfejlesztés, mesterséges intelligencia, adatelemzés, tudományos számítások. Ezenfelül akár játékok és desktop alkalmazások készítésére is kiterjedt könyvtárai vannak.

Python programozás

Bevezető ára: 129 000 Ft + áfa

Időpontok: október 24-26. és december 5-7.


 

 

 

Ne felejtsétek, október 24-25-én kerül megrendezésre a HUSTEFnemzetközi szoftvertesztelői konferencia a Groupama Arénában!

A szoftvertesztelés specialistái tartanak magas színvonalú előadást a tesztelés újdonságairól. Még nem késő jelentkezni! Az esemény támogatójaként mi biztosan ott leszünk a rendezvényen.


Végezetül két nagyszerú kihívást ajánlunk a vállalkozó kedvú kollégáknak. Az EcoSim által rendezett versenyeken pénznyeremény és Masterfield ingyenes kurzus is nyerhető! :)

BankTech Java Challenge 2016

Java programozó verseny, ahol a játékért cserébe nyerhetsz. Nem is akármit, a főnyeremény: 3db nem felrobbanós Samsung Galaxy S7 Edge 32 GB.

Jelentkezési határidő: október 18. ! 

Nokia Code Jam 2016.

Otthonosan mozogsz a C++ és a JAVA programozás területén? Szeretsz stratégiákban gondolkodni? Szeretsz 700.000Ft-ot nyerni?