Leteszteltük a HUSTEF-et! :)

2016-10-27

A Masterfield Oktatóközpont ismét részt vett, a már hatodik alkalommal megrendezett HUSTEF szoftvertesztelői konferencián. Köszönjük szépen az aktív érdeklődést, a hasznos előadásokat és a szakmailag értékes beszélgetéseket. A ...

Masterfield Oktatóközpont ismét részt vett, a már hatodik alkalommal megrendezett HUSTEF szoftvertesztelői konferencián. Köszönjük szépen az aktív érdeklődést, a hasznos előadásokat és a szakmailag értékes beszélgetéseket.

A modern környezetet biztosító Groupama Aréna szolgált az idei HUSTEF helyszínéül. Bár a helyi csapatot egyelőre nem, de a szoftvertesztelői konferenciát támogatjuk, így mi is megjelentünk a lelátón.

Jövőre is szurkolni fogunk a szervezőknek! ;) 

Ahogy többeknek is említettük, az ISTQB Model-Based Tester Extension vizsgafelkészítő tanfolyamunk továbbra is bevezető áron, 119.500 Ft+Áfáért elérhető.

A tanfolyamon a hallgatók átfogó képet kapnak a modell-alapú tesztelésről, amely nem csak Magyarországon, hanem nemzetközi viszonylatban is különleges témakörnek számít.

Képzésünkön a vizsgafelkészítés mellett nagy hangsúlyt kapnak a valós életből vett gyakorlatok és példák segítve a tanultak későbbi alkalmazását.