Egyedi, ritkán induló képzések

2016-11-03

A rövid hét után, most novemberben számtalan kivételes, ritkán induló képzéssel készülünk Nektek. A férőhelyek természetesen limitáltak, érdemes minél előbb jelentkezni! :) Oracle WebLogic Server adminisztráció A tanfolyamon ...

A rövid hét után, most novemberben számtalan kivételes, ritkán induló képzéssel készülünk Nektek. A férőhelyek természetesen limitáltak, érdemes minél előbb jelentkezni! :)

Oracle WebLogic Server adminisztráció

A tanfolyamon hallgatóink elsajátíthatják a nagyvállalati környezetben rendkívül elterjedt Oracle WebLogic Server adminisztrációját. 

Időpontja: november 14.

Ára: 209.000 Ft + ÁFA

UML modellező nyelv használata

A tanfolyamon a hallgatók megismerkednek az UML nyelvvel, megtanulják használni a szoftverfejlesztés teljes életciklusában gyakorlati példákon keresztül.

Időpontja: november 16.

Ára: 89.500 Ft + ÁFA

White Hat Hacker

IT biztonság profiknak: milyen eszközökkel dolgoznak a támadók, és hogyan lehet ellenük védekezni. Az egyes támadás típusok gyakorlati bemutatása mellett az azokat csökkentő illetve elhárító védekezési módszerekkel és a behatolásérzékeléssel is részletesen foglalkozunk.

Időpontja: november 21.

Ára: 189 500 Ft + ÁFA

Illetve továbbra is rengetegen érdeklődtök irodai alkalmazások iránt, ezért most novemberben ismét elindítunk egy Excel képzést.

Microsoft Excel alkalmazás alapok 

A tanfolyamon a hallgatók elsajátíthatják a Microsoft Excel alapfokú használatát: dokumentumok kezelése, formázások, hivatkozások, képletek és egyszerúbb függvények használata, diagramok létrehozása. Az oktatás gyakorlati jellegú, az üzleti-pénzügyi területekből vett egyszerúbb gyakorlati példák megoldásán keresztül mutatjuk be a felhasználók mindennapi munkájához szükséges ismereteket. A kurzus célja, hogy a hallgatók elsajátíthassák a munkájukhoz szükséges programozást nem igénylő alapvető Excel képességeket.

Időpontja: november 21.

Ára: 49.500 Ft + ÁFA