fbpx
Az agilis fejlesztési modell ma az egyik legnépszerúbb az összes közül. Az eddig nem agilis modellt alkalmazók közül is nagyon sokan szeretnék ezt az irányelvet követni. A gyorsan változó üzleti életben gyors döntésekre van szükség ...

Az agilis fejlesztési modell ma az egyik legnépszerúbb az összes közül. Az eddig nem agilis modellt alkalmazók közül is nagyon sokan szeretnék ezt az irányelvet követni. A gyorsan változó üzleti életben gyors döntésekre van szükség a szervezet különböző szintjein és a feladatok szakaszaiban.

Az agilis projektmenedzsment a klasszikus módszertanoktól eltérően rugalmasabban múködik, a dokumentáció helyett többre tartja a személyes kommunikációt, illetve a múködő, gyakorlati szoftvereket. A változásokat nem problémaként kezeli, hanem elősegíti azokat, folyamatos javulásra, fejlődésre sarkalva a vállalatot.

Az APMG International által akkreditált kurzus egyedülálló, amelynek megszervezése külön büszkeséggel tölt el minket. :)

A tanfolyam részletes ismereteket nyújt az Agile projektvezetésről, valamint felkészít a hivatalos APMG vizsgára is, melyet hallgatóink a tanfolyam végén le is tehetnek, ennek árát a kurzus díja már alapból tartalmazza.

A képzést angol nyelven tartjuk. 

Az egyedi kurzus időpontja: december 12.

Ára: 299.500 Ft + Áfa