Ismét a legkedveltebb nyelvek közt a Java

2016-11-24

Magyarországon a programozást a legkeresettebb és legjobban fizetett szakmák között tartják számon.  A területen belül is kiemelt szerepet kap a Java programnyelv. Sikere egyértelmúen abból fakad, hogy sokszínú programozást, rengeteg ...

Magyarországon a programozást a legkeresettebb és legjobban fizetett szakmák között tartják számon. 

A területen belül is kiemelt szerepet kap a Java programnyelv. Sikere egyértelmúen abból fakad, hogy sokszínú programozást, rengeteg alkalmazásfejlesztést tesz lehetővé és számtalan eszköz támogatja.

Az EcoSim által megrendezett BankTech JavaChallenge kedden ért véget. A játékosok real-time programoztak Javaban. Torpedó játékon mérték össze tudásukat, egymás tengeralattjáróit kellett elsüllyeszteniük. A megírt sorok eredményeit egy nagy kijelzőn követhettük végig.

Mi is jól éreztük magunkat, reméljük még sok ilyen kreatív versenyen vehetünk részt partnerként! Gratulálunk a győzteseknek, az IGEN.. csapatnak! :)


Java haladó (web és adatbázis programozás)

Az alapok elsajátítása után a nyelvet elkezdhetjük használni webes környezetben. Megtanuljuk a használatát az adatbázis kapcsolatok (JDBC) kialakításától kezdve az architektúra legfelső pontjáig.

Következő időpont: december 5.  

Ára: 89 500 Ft + áfa


Java mester (Java EE)

A Java középfokon álló hallgatóink megismerkednek a Java Enterprise Edition nagyválallalati technológiával és átfogó képet kapnak a nagy teljesítményú alkalmazások fejlesztéséről.

Következő időpont: december 19.

Ára: 89 500 Ft + áfa