Kürtőskalács és decemberi ajánlatunk! :)

2016-12-05

Hamarosan belépünk a decemberbe. Ilyenkor a partnereink szeretik képzéssel zárni az évet és lazítani nálunk egy kicsit. Mivel hetek óta sokan érkeztek hozzánk, úgy döntöttünk, hogy egy kis ünnepi hangulatot csempészünk az oktatás szü...

Hamarosan belépünk a decemberbe. Ilyenkor a partnereink szeretik képzéssel zárni az évet és lazítani nálunk egy kicsit. Mivel hetek óta sokan érkeztek hozzánk, úgy döntöttünk, hogy egy kis ünnepi hangulatot csempészünk az oktatás szüneteibe.

December 5-től minden szünetben kürtőskaláccsal várjuk a hallgatóinkat a Masterfield Oktatóközpontban! :)

Már csak korlátozott számban tudunk fogadni új hallgatókat az év végén, ezért összegyújtöttük azokat a kurzusokat, melyekre érdemes minél hamarabb jelentkezni! 


Python programozás

A Python legfontosabb alkalmazási lehetőségei: prototípus készítés, backend webfejlesztés, mesterséges intelligencia, adatelemzés, tudományos számítások. Ezenfelül akár játékok és desktop alkalmazások készítésére is kiterjedt könyvtárai vannak.

Időpontja: december 5.

Bevezető ára: 129 000 Ft + ÁFA


Java haladó (web és adatbázis programozás)

Az alapok elsajátítása után a nyelvet elkezdhetjük használni webes környezetben. Megtanuljuk a használatát az adatbázis kapcsolatok (JDBC) kialakításától kezdve az architektúra legfelső pontjáig.

Következő időpont: december 5.

Ára: 89 500 Ft + ÁFA


Projektvezetés struktúrált módszertanok használatával

A tanfolyam célja az elterjedt projektvezetési módszertanok bemutatása és összehasonlítása. A hallgatók bevezetést kapnak a struktúrált módszertanok elméleti hátterébe és megismerik a széles körben használt metodológiák fontosabb elemeit is.

Időpontja: december 7.

Ára: 89 500 Ft + ÁFA


Agile Project Management Foundation akkreditált vizsgafelkészítő + vizsga

A tanfolyam részletes ismereteket nyújt az Agile projektvezetésről, valamint felkészít a hivatalos APMG vizsgára is, melyet hallgatóink a tanfolyam végén le is tehetnek, ennek árát a kurzus díja már alapból tartalmazza.

A képzést angol nyelven tartjuk.

Az egyedi kurzus időpontja: december 12.

Bevezető ára: 299.500 Ft + ÁFA


Java mester (Java EE)

A Java középfokon álló hallgatóink megismerkednek a Java Enterprise Edition nagyválallalati technológiával és átfogó képet kapnak a nagy teljesítményú alkalmazások fejlesztéséről.

Következő időpont: december 19.

Ára: 89 500 Ft + ÁFA