Oktatási keret ajánlat és C#6 újdonság

2016-12-12

Már elérhetőek a jövő év eleji képzési időpontok a Tanfolyamokban!  Máris bemutatjuk a listáról a legújabb képzésünket. A C# alap és haladó kurzusaink mellett most  a C# 6 és Visual Studio újdonságok nevú tanfolyammal bővítj...

Már elérhetőek a jövő év eleji képzési időpontok a Tanfolyamokban! 

Máris bemutatjuk a listáról a legújabb képzésünket. A C# alap és haladó kurzusaink mellett most  a C# 6 és Visual Studio újdonságok nevú tanfolyammal bővítjük portfóliónkat. 

A tanfolyam során bemutatjuk a C#6 programozási nyelv újdonságait  – a létrejöttük mögött meghúzódó indokoktól kezdve a gyakori és kevésbé ismert felhasználási esetekig.

Bemutatjuk a Visual Studio 2015 legfontosabb újdonságait és azt, hogyan tudjuk a fejlesztési élményt és a fordítást személyre szabni saját eszközökkel a .NET Compiler Platform (korábban Roslyn) felhasználásával. Ezeken túl a most fejlesztés alatt álló C# 7 programozási nyelv legfontosabb újdonságaiba is betekintést nyújtunk. 

Részletek az alábbi linken: C# 6 és Visual Studio 2015 újdonságok


Az ünnepek miatt alig több, mint 2 hét van hátra az oktatási évből. A vállalatok többségénél az éves oktatási keret a decemberi záráskor elveszhet, vagy jobb esetben az utolsó pillanatban kerül gyors elköltésre.

Annak érdekében, hogy ez minél hatékonyabb legyen, mi segítünk az eredményes felhasználásban.

Amennyiben a lekötött keret nem vihető át a következő évre, de idén már nem lesz lehetőségük a kollégáknak tanfolyamon részt venni, vásárolj képzési kupont, és használd fel jövőre!

Jelentkezz nálunk még az idén és vegyél részt a választott tanfolyamon 2017-ben! 

(Idei számlázás esetén érvényes, a képzések pedig 2017-ben vehetőek igénybe. Utolsó jelentkezési határidő: december 20. A lehetőség csak a magyar nyelvú, tantermi képzéseinkre vonatkozik.)