Legyen nagyszerú, informatikában gazdag évünk! :)

2017-01-11

Egy nagyon aktív és sikeres év áll mögöttünk. Lássuk röviden, hogy mi is történt velünk, nálunk 2016-ban! :) Új kollégák a Masterfieldnél! Csatlakozott csapatunkhoz több új kolléga, számos lelkes oktatóval és irodai munkatárssal b...

Egy nagyon aktív és sikeres év áll mögöttünk. Lássuk röviden, hogy mi is történt velünk, nálunk 2016-ban! :)

Új kollégák a Masterfieldnél!

Csatlakozott csapatunkhoz több új kolléga, számos lelkes oktatóval és irodai munkatárssal bővültünk, néhányat most bemutatunk nektek: 

Office:

Osváth Kinga – oktatásszervező; Pehártz Dániel - rendszergazda; Jákfalvi Ádám - marketing

Oktatók:

Juhász Erika – Microsoft Office; Hargitai Zsolt – teszt menedzsment, projektmenedzsment; Kávási Mihály – Office, SQL, Power BI

Cégszintú szereplések és szponzorációs tevékenységeink!

Megjelentünk számos eseményen:

HVG Állásbörze 2016 tavasz - HUSTEF 2016 - szoftvertesztelői konferencia

HVG Állásbörze 2016 ősz -  EcoSim 2016-os programozói versenye

Bővülő termékportfóliónk

Megjelent nálunk néhány egyedülálló, új képzés is:

Újdonság Magyarországon az ISTQB Expert Level, a legmagasab szinten jegyzett ISTQB tanfolyam. Mi nagy örömmel és büszkeséggel vettünk részt a szervezésében. Az ISTQB Model-Based Tester kurzusainkat is sikeresen és pozitív visszajelzésekkel zártuk.

Tovább nyitottunk a Microsoft termékek oktatásának irányába is, korábban a Power BI kurzust vettük fel a tanfolyami listánkra, majd a PowerShell és az Azure tanfolyamokat. A jövőben biztosan ismét elindítjuk őket.

Python tanfolyamot is indítottunk, hiszen reneszánszát éli a programnyelv. Különösen büszkék vagyunk még az egyedülálló White Hat Hacker és az Agile PM tanfolyamainkra is.

Akik otthonról szeretnének tanulni vagy vizsgázni szintén örülhetnek, 2016-ban tovább bővült az e-learning képzéseink listája!

Jelentős változás még a Java tanfolyamok átalakítása, amelyekről januárban olvashattok részletesebben! Addig is további információ bevezető hírünkben!

Bővülés és korszerúsítés

Csinosítgattuk tantermeinket, így idén újult erővel, megszépülve indítjuk az évet. Új ügyféltérrel és még kellemesebb teremberendezésekkel várunk Titeket!