Java kisokos, karrierút V. rész

2017-01-25

Tanfolyami kínálat a Masterfield Oktatóközpontnál A Masterfield Oktatóközpontnál hallgatóink elsajátíthatják a Java fejlesztői karrierhez szükséges tudást. Tanfolyami kínálatunkban megjelennek az általános informatikai/programozói tudá...

Tanfolyami kínálat a Masterfield Oktatóközpontnál

A Masterfield Oktatóközpontnál hallgatóink elsajátíthatják a Java fejlesztői karrierhez szükséges tudást. Tanfolyami kínálatunkban megjelennek az általános informatikai/programozói tudást adó, a Java nyelv megismerését célzó, valamint a Java haladó szintú Enterprise Edition nagyvállalati technológiákat felvonultató tanfolyamok. Hangsúlyt fektetünk arra, hogy tanfolyamaink gyakorlatiasak legyenek, ezáltal segítsék a Java fejlesztői pozíciók sikeres betöltését. Továbbá célunk, hogy a Java SE és EE területek minősítései is elérhetőek legyen hallgatóink számára, ezért vizsgafelkészítő tanfolyamokat is indítunk.


 

Mit tanuljak, ha már Java fejlesztőként dolgozom?

A tudást nem csak megszereznünk kell, hanem fontos, hogy naprakészek is maradjunk. Különösen igaz ez az informatika dinamikusan fejlődő világára, ahol rövid idő alatt hatalmas változások történnek. A Masterfield Oktatóközpontnál mi is fontosnak tartjuk, hogy biztosítsuk a már elhelyezkedett hallgatóinknak a továbbképzés lehetőségét. Ezáltal megismerhetnek további informatikai technológiákat, lehetőségeket. A már képzett Java fejlesztőknek is kínálunk tanfolyamokat, amelyekkel kiterjeszthetik tudásukat és még sikeresebbek lehetnek munkahelyükön, megismerhetnek új területeket.