Új és megújult Microsoft tanfolyam portfólió

2017-04-06

A múlt héten bemutattuk az új és megújult Windows Server tanfolyami termékeinket, most következzenek a Microsoft SharePoint és SQL Server oldalán történt újítások, változtatások:   Akinek rendszeresen használnia kell a SharePoint-ot...

A múlt héten bemutattuk az új és megújult Windows Server tanfolyami termékeinket, most következzenek a Microsoft SharePoint és SQL Server oldalán történt újítások, változtatások:  

Akinek rendszeresen használnia kell a SharePoint-ot, annak mindenképp szüksége van a Microsoft SharePoint Server alkalmazás felhasználói szinten képzésünkre! 

Ára: 59.500 Ft + áfa  

Következő időpont: május 15. 

Microsoft SharePoint testreszabása kurzusunkat elsősorban gyakorlott felhasználóknak ajánljuk.

Ára: 59.500 Ft + áfa  

Következő időpont: április 18. 

A témához kapcsolódó Microsoft SharePoint Server telepítése, üzemeltetése és karbantartása tanfolyamunk már inkább rendszergazdák számára hasznos.

Ára: 99.500 Ft + áfa  

Következő időpont: június 12. 

Az Üzleti intelligencia Microsoft SQL környezetben - kezdőknek, ahogy a neve is mutatja a programmal ismerkedő kollégáknak tanítja meg az adatbáziskezelés és fejlesztés alapjait.

Az alapok elvégzése után természetesen a haladóknak is szervezünk tréninget, Üzleti intelligencia Microsoft SQL környezetben - haladóknak néven. 

Magas rendelkezésre állású Microsoft SQL Server infrastruktúra kialakítása képzésünk pedig a rendszergazdákat, SQL rendszer üzemeltetőket célozza meg.

Utolsó, ám legújabb képzésünk a Microsoft virtualizációs technológiák megvalósítása és üzemeltetéseInfrastruktúra üzemeltetőknek készítettük, akiknek feladataik közé tartozik a Microsoft Windows Server alapú virtualizációs technológiák napi múködtetése.