Megújult tanfolyamaink

2017-04-27

Tapasztalataink alapján folyamatos és gyakori igény egy újabb Office verzió újdonságainak bemutatása. Egyre többen állnak át 2016-os verzióra is, így szeretnénk felhívni figyelmeteket ilyen jellegú tanfolyamainkra. Az újdonságok közül ...

Tapasztalataink alapján folyamatos és gyakori igény egy újabb Office verzió újdonságainak bemutatása. Egyre többen állnak át 2016-os verzióra is, így szeretnénk felhívni figyelmeteket ilyen jellegú tanfolyamainkra. Az újdonságok közül persze nehéz megmondani, hogy kinek mi az igazán fontos, ezért ennél a tanfolyamnál sem okoz gondot számunkra testreszabott tematikát készíteni, ahol mind a jelenlegi, mind a megcélzott Office verzió tetszés szerint megadható.

Microsoft Office újdonságok, verzióváltás támogatása tanfolyam

Ára: 19.500 Ft + áfa  

A PHP továbbra is az egyik legismertebb, legelterjedtebb programozási nyelv. Haladva az újításokkal a PHP programozás témában is frissítettük tananyagainkat, amelyek továbbra is elérhetőek alapok és haladó szinten!

PHP programozás alapok tanfolyam

A tanfolyamon a hallgatók elsajátítják a PHP alapú webes programozás alapismereteit. Képesek lesznek egyszerúbb webes programozási feladatok megoldására.

Ára: 79.500 Ft + áfa  

PHP programozás haladó tanfolyam

A tanfolyamon a hallgatók elsajátítják a PHP programozás haladó szintjét. Megtanulják az objektumorientált PHP használatát és mélyebb ismeretekre tesznek szert a PHP függvényeiben. Betekintést nyernek két nagyon népszerú PHP keretrendszer, a Laravel és a CodeIgnitier múködésébe és alkalmazások létrehozásába, felépítésébe.

Ára: 99.500 Ft + áfa