fbpx
A bővített e-learning portfóliónknak köszönhetően már több mint 20 témában hozzáférhetőek a tananyagok. Ezeket az igényléstől számított három hónapig bármikor elérhetitek, a haladás egyéni tempóban biztosított. Az ITIL® ...

A bővített e-learning portfóliónknak köszönhetően már több mint 20 témában hozzáférhetőek a tananyagok. Ezeket az igényléstől számított három hónapig bármikor elérhetitek, a haladás egyéni tempóban biztosított.

Az ITIL® folyamatosan a legkeresettebb kurzusok között van. Az alap tanfolyam célja, hogy a résztvevők megismerjék azinformatikai szolgáltatások menedzsmentjére, üzemeltetésére, fejlesztésére alkalmazható gyakorlatokat, melyek nagyban segítik a szolgáltatások minőségének javítását, illetve a szabályozásra vonatkozó követelményeknek való megfelelést. Továbbá, a tanfolyam segít felkészülni az ITIL® Foundation vizsgára is. 

Minden ITIL® e-learning akkreditált, a résztvevők megszerzik az ITIL® vizsgákhoz szükséges kreditpontokat.

FoundationPractitionerService OperationService Transition, Service StrategyService DesignContinual Service ImprovementManaging Across the Lifecycle és Expert szintek is elérhetők online felületünkön.

A képzések árai rendkívül kedvezőek, ráadásul tartalmazzák a kapcsolódó vizsgák díjait is.

Jelentkezz e-learning csomagjaink valamelyikére, így a saját tempódban tudsz haladni, otthoni vagy irodai környezetben!

 

Egyre elterjedtebb szoftverfejlesztő módszertan a Scrum, ezért úgy döntöttünk, hogy elérhetővé tesszük két kurzusunkat, a Scrum Master és a Scrum Product Owner e-learningeket.

A hallgatók elsajátítják, hogyan használják a legnépszerúbb agilis szoftverfejlesztés módszertant az önszerveződéshez és a gyors változtatások kivitelezéséhez.

Az e-learningek a kapcsolódó vizsgákra készítenek fel és tartalmazzák azok díjait is.