fbpx

Szoftvertesztelői kérdőív 2017

2017-05-25

  Az évek során a szoftverfejlesztéssel párhuzamban a tesztelés is egyre meghatározóbb szakterületté növekedett. Cégünk a kezdetektől fogva professzionális szinten foglalkozik szoftverteszteléssel és annak oktatásával. Büszkék ...

 

Az évek során a szoftverfejlesztéssel párhuzamban a tesztelés is egyre meghatározóbb szakterületté növekedett. Cégünk a kezdetektől fogva professzionális szinten foglalkozik szoftverteszteléssel és annak oktatásával. Büszkék vagyunk rá, és reméljük, hogy mi is hozzájárulhattunk Magyarországon a szakma elterjesztésében.

Mára közel 1000 képzett szoftvertesztelő került ki Oktatóközpontunkból, a legbüszkébbek azonban a folyamatos bővülésre, és az új tanfolyamok bevezetésére vagyunk. Úttörő szerepünk volt az első Agile, Model-Based Tester és az Expert Level tanfolyamok megszervezésében.

Igyekszünk minél többet tenni a szoftvertesztelői szakma fejlesztéséért és elismeréséért, ezért most egy 10-15 perces felmérésre invitálunk Titeket!

Amennyiben szoftvertesztelő vagy, esetleg korábban dolgoztál ezen a területen, kérünk, segítsd munkánkat és töltsd ki alábbi kérdőívünket! :) 

Szoftvertesztelés helyzete Magyarországon 2017

Természetesen az eredményeket publikussá tesszük és a későbbiekben honlapunkon, illetve hírleveleinkben is tájékoztatunk a részletes elemzésekről.